++++++++++++++++++                       ++++++++++++++++++

 

ΜΑΓΟΙ

 

Μάγοι είναι αυτοί που καλούν αυτά τα όντα, αναφερομένων ως :  ΤΙΤΑΝΩΝ ή ΕΙΔΩΛΩΝ ή ΝΕΦΕΛΗΜ ή ΓΟΡΓΟΝΕΙΩΝ ή ΔΡΑΚΩΝ ή ΓΩΓ και ΜΑΓΩΓ ή ΜΙΝΟΤΑΥΡΩΝ ή ΛΕΟΝΤΟΜΟΡΦΩΝ ή ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ή ΣΦΙΓΚΩΝ ή ΣΕΛΙΝΩΝ ή ...  ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ή απλά ..δαιμόνων (?)

Διαβάστε περί ΡΟΥΝΩΝ και ΡΟΥΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

AYTANAΦΛΕΞΗ.  ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ. 

To παρακάτω κείμενο αναδημοσιεύουμε (τμήμα) από την ιστοσελίδα :  http://www.katohika.gr/2012/03/megapolisomanc.html όπου και υπάρχει πλήρες  το άρθρο και οι εικόνες του

 

Δέστε προσεκτικά και αυτό το ΒΙΝΤΕΟ :

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0bgyG8Fwlis#t=17s

 

 

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΙΡΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΕ MEGAPOLISOMANCΥ!!!!

 

Στις 27/11/2008 στο Molodogvardeitsev της Ρωσίας η κάμερα ασφάλειας της τροχαίας (;) συνέλαβε ένα περιστατικό που σχεδόν όλοι οι ερευνητές θεώρησαν ότι επρόκειτο για απαγωγή από εξωγήινους!!! Η όλη υπόθεση στην αρχή φαινόταν να ήταν μια κλασική υπόθεση απαγωγής ενός ανθρώπου από εξωγήινους, μα στην συνεχεία αυτή η υπόθεση καταρρίφθηκε παταγωδώς από εμάς κάνοντας όλους τους ερευνητές του κόσμου να το κοιτάξουν με πιο πολύ λεπτομερειακό σε αυτά που τοποθετηθήκαμε!!!! Θα σας τα παρουσιάσουμε σε εσάς όπως τα παρουσιάσαμε και στους υπόλοιπους ερευνητές:


Όταν έμαθα για αυτό το περιστατικό από τον Αισχύλο λέγοντας μου ότι επρόκειτο για απαγωγή από εξωγήινους και ότι την είχε αποτυπώσει ο φακός μου φάνηκε απίστευτο!! Πίστεψα ότι κάποιοι θα είχαν κάνει κάποια εφέ για να γελάσουν στο ίντερνετ. Μα όταν το είδα, και το ξανά είδα κατάλαβα ότι ούτε για φάρσα πρόκειται αλλά ούτε για απαγωγή εξωγήινων!!! Πρόκειται για ένα πολύ παράξενο και άγνωστο θέμα για πολλούς ανθρώπους, που υπάρχει από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα και ονομάζεται MEGAPOLISOMANCY!!!! Μια μυστική πραγματικότητα, κάτι που είναι απαγορευμένο στους ανθρώπους, είναι κάτι που κανείς από τους ερευνητές δεν συζητάνε και αν το κάνουν το κάνουν με πολύ μεγάλη επιφύλαξη και σε άτομα που έχουν πλήρη εμπιστοσύνη!!!
 

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα καινούριο είδος μυστηρίου της νέας χιλιετίας….. δεν είναι όμως έτσι, υπάρχει από τότε που φτιαχτήκαν οι πρώτες πόλεις στην γη. Κανείς δεν γνωρίζει για όλα αυτά, εκτός από λίγους… πολλοί λίγους. Πολλοί είναι αυτοί που νομίζουν ότι πρόκειται για μια καινούρια τέχνη ή μία απόκρυφη επιστήμη!!!
 

Ας τα πάρουμε από την αρχή για να καταλάβετε έστω και λίγο περί τίνος πρόκειται, MEGAPOLISOMANCY : ΜΕΓΑ-ΠΟΛΙΣ-ΜΑΝΤΕΙΑ = Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ!! Αυτός ο όρος επινοήθηκε το 1890 από τον Thibaut De Castries στο σπανιότατο αλλά και απαγορευμένο από το Βατικανό βιβλίο: Megapolisomancy: A New Science of Cities.
 

Το θέμα είναι τεράστιο και ακαταλαβίστικο για το 97% των ανθρώπων πολλά έχουν γραφτεί μα κανείς δεν έχει βγάλει άκρη….. στην Ελλάδα ο Παντελής Γιαννουλάκης έχει εκδώσει ένα βιβλίο από τις εκδώσεις Αρχέτυπο: ΜΕGAPOLISOMANCY ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ. Είναι ένα ενημερωτικό βιβλίο για να καταλάβετε περίπου το τι είναι. Λέω το τι είναι γιατί έχει αποσπάσματα από διάφορα βιβλία που γράφτηκαν για το θέμα αυτό σαν μυθιστορήματα μα και από δικές του τοποθετήσεις……. Είναι ένα καταπληκτικό βιβλίο αλλά δεν εξηγεί το πώς και το γιατί…….. Μετά το βιβλίο αυτό έκδωσε κάποια περιοδικά για το ζήτημα αυτό αλλά και πάλι δεν εξηγεί……. Αυτά που θα έπρεπε να εξηγήσει……  Φυσικά μετά από αυτό κάποιοι ανεγκέφαλοι άρχισαν να << παίζουν >> στο λαβύρινθο των πόλεων από ταράτσα σε ταράτσα  πιστεύοντας ότι κάτι κάνουν, σε αυτό φταίει ο Γιαννουλάκης…….. ελπίζω όλοι αυτοί οι ξεσηκωμένοι από τα διάφορα λέγειν του να μην πέσουν κατά λάθος σε μια πραγματική σύναξη του MEGAPOLISOMANCY γιατί τότε θα καταλάβουν ότι πιάστηκαν κορόιδα……!!!!  Θα ασχοληθούμε στο μέλλον με το θέμα του MEGAPOLISOMANCY με ειδικό άρθρο.
 

Η ανάλυση του βίντεο.
 

Όταν παρατήρησα για πρώτη φορά το επίμαχο βίντεο αμέσως είδα ότι όλα ήταν εκεί ώστε να αποδειχτεί ότι πρόκειται για πλήγμα από MEGAPOLISOMANCY, ο ανιχνευτής, ο κυνηγός, οι μάγοι, ο κριτής, ο κλειδοκράτορας, οι επόπτες,  κτλ κτλ!!! Πράγματι έμεινα άναυδος με αυτό που έβλεπα γιατί μέχρι τότε μόνο ιστορίες είχα ακούσει το πώς γίνετε ή << παίζεται >>, και τώρα το έβλεπα μπροστά μου!!!! Ήταν φανερό ότι το έκαναν μπροστά στην κάμερα ως << απόδειξη >>, ως απόδειξη ότι η << τέχνη >> αυτή υπάρχει……… το ερώτημα όμως που βγαίνει είναι για ποιον ή για ποιους βιντεοσκοπήθηκε.

Το πρώτο παράξενο  πράγμα που βλέπει κάποιος στο βίντεο είναι οι ημερομηνίες!!! Επάνω αριστερά έχει την ένδειξη 27/11/2008 – 01:21:26 κάτω δεξιά υπάρχει άλλη ημερομηνία!!: 27/11/2005 – 01:22:03-02!!!! Στην διάρκεια όλου του βίντεο δεν συμβαδίζουν ούτε οι ημερομηνίες ούτε οι ώρες που δείχνει το μόνιτορ!! Ακόμη στην συνεχή ροη του βίντεο αλλοιώνονται κάπως τα γράμματα  αλλά και τα νούμερα!! Αυτό σημαίνει ότι στην περιοχή υπάρχει ένα << χρονικό ρήγμα >> . Το << ρήγμα >> για αυτούς που ασχολούνται με το MEGAPOLISOMANCY είναι μια << πύλη >> που ανοίγει εκείνη την ώρα σε ένα από τα σημεία που την έχουν εντοπίσει!! Τι εννοώ με αυτό; Τα ρήγματα δεν έχουν σταθερά σημεία σήμερα μπορεί να είναι εδώ και αύριο εκεί ποτέ όμως στο ίδιο σημείο……. Στο << παιχνίδι >> προσπαθούν οι δυο διαφορετικές ομάδες να το βρουν πρώτοι…….
 

Αμέσως μετά στο βίντεο βλέπουμε δίπλα ακριβώς στο κανόνι να βρίσκετε ένας άνθρωπος από την αριστερή πλευρά του αυτός είναι ο << κυνηγός >>, από την δεξιά πλευρά και λίγα μέτρα πιο μπροστά βρίσκετε ένας άλλος άνθρωπος αυτός είναι ο << κλειδοκράτορας >> ο οποίος και εποπτεύει που θα ανοίξει το ρήγμα. Ευθεία από τον << κλειδοκράτορα >> στην διαχωριστική  γραμμή και κάτω από την κολόνα παίρνοντας τον δρόμο ενδιάμεσα στις ράγες των τρένων βρίσκονται δυο άτομα και συζητάνε ο ένας είναι ο << μάγος >> και ο άλλος ο << κριτής >>. Σε δευτερόλεπτα εμφανίζεται ένα ιπτάμενο ας το αναφέρουμε όρμπ από την αριστερή πλευρά που βρίσκεται το κανόνι ψηλά στον αέρα το οποίο κινείτε προς την πλευρά που βρίσκετε ο << μάγος >> και ο << κριτής >> χωρίς όμως να περάσει κοντά τους!!! Ο << μάγος >> και ο << κριτής >> το αντιλαμβάνονται παρ’ όλη την αστραπιαία ταχύτητα που έχει το όρμπ. Ο << κριτής >> φεύγει προς τα πίσω ενώ ο << μάγος >> φεύγει προς την  πλευρά του δρόμου στην διασταύρωση. Από την αριστερή πλευρά του δρόμου οπού βρίσκεται το κανόνι στο αντίθετο ρεύμα έρχεται ένα αυτοκίνητο το οποίο και σταματάει εκεί, το όρμπ συνεχίζει την πορεία του μπροστά από την κάμερα οπού βρίσκεται ο << ανιχνευτής >>. Από ότι φαίνεται όταν εντοπίζει τον << ανιχνευτή >> που βρίσκεται δίπλα στην κάμερα κάνει την επίθεση του βγαίνοντας και πάλι μπροστά από την κάμερα. Αμέσως ο << κυνηγός >> βλέποντας τον << μάγο >> να τρέχει προς την πλευρά που είναι το σταυροδρόμι τρέχει προς τον << κλειδοκράτορα >>, αμέσως από το αυτοκίνητο που είναι σταματημένο βγαίνουν οι << επόπτες >>. Το όρμπ κτυπάει τον << μάγο >> για κλάσματα του δευτερολέπτου και εξαφανίζεται μπροστά από την κάμερα του << ανιχνευτή >>, αμέσως ο << μάγος >> αλλάζει πορεία προς τα πίσω χωρίς να δείχνει ότι έχει πάθει τίποτα, ο << κλειδοκράτορας >> και ο << κυνηγός >> βλέποντας ότι ο << μάγος >> έρχεται προς το μέρος τους κάνουν μεταβολή και περπατάνε προς τα πίσω, οι << επόπτες >> μπαίνουν ξανά στο αυτοκίνητο και μένουν σταθεροί, ο χτυπημένος << μάγος >> αρχίζει να τρικλίζει προσπαθώντας να φτάσει τον << κυνηγό >> και τον << κλειδοκράτορα >>…… εκεί σταματά το βίντεο!!
 

Ας δούμε όμως τι γίνεται την ώρα που το όρμπ κτυπάει τον << μάγο >>.
 

Είναι ολοφάνερο ότι ο << μάγος >> αντιλαμβάνεται την παρουσία του όρμπ και με μια κίνηση κάνει νόημα στον << κριτή >> ότι δέχονται επίθεση!! Ο << κριτής >> φεύγει προς τα πίσω και ο << μάγος >> προς την διασταύρωση. Ο << κλειδοκράτορας >> βλέποντας πανικόβλητους τον << μάγο >> και τον << κριτή >> να τρέχουν πανικόβλητοι ρίχνει μια ματιά προς τον << ανιχνευτή >> και κατόπιν κοιτά τον << μάγο >> που ακόμα τρέχει. Βλέποντας ο << κυνηγός >> την αντίδραση του << κλειδοκράτορα >> τρέχει δίπλα του προσπερνώντας τον για ένα δυο μέτρα για να πάει στον << μάγο >>. Φαίνεται να τον σταματά ο << κλειδοκράτορας >> να μην συνεχίσει μην ξέροντας για το όρμπ. Μια παρατήρηση, κοιτάξτε στο βίντεο ποσό γρήγορος είναι ο << κυνηγός >>!! Είναι πιο γρήγορος από τον << μάγο >>  διαπιστώνετε από την απόσταση που έχει διανύσει ο << μάγος >> και την απόσταση που διανύει ο << κυνηγός >> όπου είναι η διπλάσια του << μάγου >>!!! Το άλλο που πρέπει να παρατηρήσετε είναι το περίεργο άνοιγμα των ποδιών του << κυνηγού >> που του επιτρέπει να τρέχει τόσο γρήγορα αλλά και την στάση που κάθετε όταν σταματά.

H ταχύτητα που έρχεται το κίτρινο όρμπ προτού χτυπήσει τον << μάγο >> είναι 105 μίλια την ώρα ακριβής μέτρηση από την ίδια κάμερα!! Κατά προσέγγιση αναγνώρισης πριν το χτύπημα ανά δευτερόλεπτο η ακριβής μέτρηση ταχύτητας του είναι 20 μίλια!! Στην επιστροφή του πάνω από τον << ανιχνευτή >> μετρήθηκε από την κάμερα 201 μίλια την ώρα!! Μα όταν χτύπησε τον << μάγο >> η απόσταση << μάγου >>  που διένυσε μέχρι να χαθεί μπροστά από την κάμερα δείχνει ακριβής μέτρηση ταχύτητας του όρμπ 9.842 την ώρα!!!!
 

Την ώρα του χτυπήματος του << μάγου >> το κίτρινο όρμπ έχει σκεπάσει το θύμα του τέλεια ακουμπώντας κανονικά και την άσφαλτο κουκουλώνοντας το, από το έδαφος μέχρι το ύψος του όρμπ είναι 8 μέτρα ύψος και το πλάτος του σε όλες τις διαστάσεις τα 12 μέτρα!! Κάνοντας ζουμ στην στιγμή του χτυπήματος θα δούμε ότι το όρμπ έχει γίνει σαν ένα τεράστιο κίτρινο ιγκλού που έχει σκεπάσει τον << μάγο >>. Προσέξτε την ενέργεια που έχει ο πυρήνας μα και τις διάφορες γραμμές ενέργειας που βγαίνουν κάτω αριστερά από το όρμπ, αν φιλτράρουμε το κίτρινο όρμπ την ώρα που έχει σκεπάσει τον << μάγο >> θα διαπιστώσουμε ότι δεν πρόκειται για διαστημόπλοιο όπως έλεγαν μα για μια τεράστια μάζα ενέργειας!!!!
 

Παρατηρήστε ότι μέσα στο όρμπ εκτός από το κίτρινο ενεργό καθάριο φως έχει μια κυκλική μαύρη γραμμή που πιάνει όλο το όρμπ, εκεί που έφευγε η ακτίνα ενέργειας κάτω αριστερά φαίνεται να βγαίνει από αυτόν το μαύρο κύκλο. Στην συνέχεια υπάρχει πάλι καθάριο κίτρινο φως και μετά από αυτό υπάρχει πάλι μια μαύρη γραμμή πλατιά η οποία δεν κλείνει γύρω από το όρμπ όπως η πρώτη, στην μέση ακριβώς του πυρήνα του όρμπ φαίνεται ο << μάγος >> σαν σκιαγράφημα τοκετού με μαύρο χρώμα και αυτό. Κάνοντας μεγαλύτερο ζουμ στον πυρήνα του θα δείτε αυτό ακριβώς που σας αναφέρουμε για τον << μάγο >>. Κοιτάζοντας την εικόνα θα δείτε ότι από την δεξιά πλευρά της εικόνας βρίσκετε ο << μάγος >> που τον έχει αγκαλιάσει κάτι από μπροστά του που μοιάζει σαν ερπετό, βεβαία δεν έχει να κάνει με ερπετό αλλά με << σκιερή οντότητα >>. Αν παρατηρήσετε τον πρώτο μαύρο κύκλο μέσα στο τεράστιο όρμπ θα δείτε ότι περιβάλετε από μια πορτοκαλί ουσία, ενώ η πιο μέσα γραμμή δεν το έχει. Αυτό δηλώνει ότι το χτύπημα για όσους γνωρίζουν από MEGAPOLISOMANCY έγινε πάνω σε << ασταθές συνεχές κινούμενο ρήγμα >>, πρόκειται για ένα ρήγμα που ξέρουν και ανοίγουν μόνο οι << μάγοι >> για να γλυτώνουν από κάποιες απροσδόκητες επιθέσεις!! Μόνο που σε αυτή την περίπτωση ο συγκεκριμένος << μάγος >> δεν πρόλαβε να τα καταφέρει!!
 

Κοιτάζοντας από το Google την συγκεκριμένη περιοχή μέρα διαπιστώνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα κατέγραψε η κάμερα αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν υπήρχαν εκείνη την βραδιά!!! Κοιτάξτε και την ημερομηνία στο Google  θα εκπλαγείτε….. Ένα άλλο βίντεο έρχεται να αποδείξει αυτό που λέω ότι έχει μέγα μυστήριο για όσους δεν ξέρουν, η κάμερα φαίνεται να τραβάει από άλλη γωνία μα είναι ακριβώς η ίδια κάμερα, κοιτάξτε την ώρα του περιστατικού που βρίσκεται η κάμερα και ο τρούλος του κτιρίου δίπλα της που φαίνεται και εκεί πάνω είναι ο << ανιχνευτής >> και ίσα ίσα που φαίνεται!!! Τώρα δείτε την ίδια κάμερα που δείχνει το κτίριο πιο μπροστά με όλο του τον τρούλο, μα αν παρατηρήσετε καλά θα δείτε ότι λείπουν οι γραμμές διάβασης των πεζών!!!! Αν παρατηρήσετε ακόμα πιο καλά θα δείτε ότι πολλά πράγματα λείπουν από το βίντεο εκείνης της βραδιάς, δεν θα σας πω πια κοιτάξτε μόνοι σας καλά και θα τα βρείτε!!!   Αν θα δείτε το βίντεο του 2009 βράδυ δυο πράγματα καταπληκτικά δείχνει:
 

Α) Το κτίριο με τον τρούλο το δείχνει όπως το βράδυ της επίθεσης χωρίς τον ανιχνευτή!!!
 

Β) Δεν υπάρχουν για μια ακόμα φορά οι γραμμές διάβασης των πεζών λείπουν και πάλι!!!

Γ) Τα αλλά είναι μικρό λεπτομέρειες σας αφήνω να τα βρείτε μόνοι σας!! Το κάνω γιατί το ΜΑGEPOLISOMANCY βασίζεται σε ότι δεν μπορεί να εντοπίσει ένας κοινός άνθρωπος!!!

Είναι φανερό ότι το βίντεο συνεχίζεται μετά το χτύπημα!! Είναι σίγουρο ότι ο << μάγος >> δεν θα πρόλαβε να φτάσει μέχρι το κανόνι, θα κατάρρευσε νεκρός!! Τότε θα πήραν είδηση οι υπόλοιποι ότι είχε χτυπηθεί!!
 

Το κίτρινο όρμπ φυσικά δεν είναι όρμπ, είναι μια μπάλα ενέργειας η οποία είχε βγει από το δωδεκάεδρο που χρησιμοποιούν οι << μάγοι >> !!! Το πώς ακριβώς είναι το δωδεκάεδρο το γνωρίζω το πώς ακριβώς το χειρίζονται αυτό είναι άγνωστο διότι μόνο οι μάγοι και κάποιοι εκλεκτοί << κυνηγοί >> το γνωρίζουν!!! Τι εννοώ με αυτό; Ότι αν πέσει ένα δωδεκάεδρο στα χέρια οποιουδήποτε αλλού δεν υπάρχει περίπτωση με τίποτα να το θέση σε λειτουργία!!!
 

Ο << ανιχνευτής >> :

Η αποστολή που έχει είναι να μπορέσει να διαβάσει τα << χνάρια >> των πόλεων!!  Δηλαδή, ένα γκράφιτι το οποίο είναι μπερδεμένο ανάμεσα στα αλλά, μια ταμπέλα νέον ενός μαγαζιού το οποίο θα το έχει διαμορφώσει έτσι ο << μάγος >> ή ο << κριτής >>, τις περίφημες << σημαδούρες των πόλεων >> που είναι τα τόσο περίεργα καπάκια ύδρευσης, υπονόμων, ηλεκτροδοτήσεις κτλ κτλ. Επίσης πρέπει να ξέρει πολύ καλά την δομή της πόλης που θα ανιχνεύσει για να μπορεί να διαβάσει τα χνάρια που θα έχουν αφήσει ή οι δικοί του από προηγούμενο παιχνίδι ή οι αντίπαλοι!! Από αυτόν εξαρτιούνται τα πιο πολλά στο παιχνίδι!! Συνήθως δρα σε ταράτσες σπιτιών αλλά και σε κεραμοσκεπές όσο ψηλές και να είναι!!!

Ο << κυνηγός >> :
 

Ας πούμε ότι είναι η ψυχή της << ομάδας >> προσέχει πάντα τις κινήσεις του << μάγου >>, κυνηγάει τους παρείσακτους που περνούν μέσα από το ρήγμα, κυνηγά ακόμα και άτομα από την αντίπαλη ομάδα, οι αρμοδιότητες που έχει είναι πολλές και άγνωστες. Επίσης έχει τεράστια ταχύτητα σε ότι κάνει, αν θελήσει μπορεί να γίνει και απαρατήρητος οπού και να είναι, τους ονομάζουν και ως Χαμαιλέοντες των πόλεων……

Οι << επόπτες >> :
 

Συνήθως παρατηρούν την εξέλιξη του όλο ζητήματος. Ποτέ δεν ανακατεύονται ούτε στην μάχη αλλά ούτε στην αναζήτηση των ρηγμάτων!!! Εμφανίζονται πάντα την τελευταία στιγμή που έχει ανοίξει το ρήγμα, ή την ώρα που ανοίγει….. κανείς δεν γνωρίζει την ιδιότητα τους ή τι άλλο κάνουν ή ακόμη ποιοι είναι!!! Θα εμφανιστούν την ώρα που θα γίνει αυτό που είναι να εποπτεύσουν και μετά εξαφανίζονται…….!! Μπορεί να εποπτεύουν αν έγινε τέλειο το χτύπημα ή αν οι κινήσεις ήταν σωστές ή αν έπρεπε να γίνει εκεί…… κανείς δεν ξέρει τι εποπτεύουν……!!

Ο << κλειδοκράτορας >> :
 

Είναι το άτομο που παρέχει διαφυγή σε όλη την ομάδα η ακόμη και σε μεμονωμένα άτομα, μπορεί να ανοίξει οποιαδήποτε πόρτα, αποθήκη, υπόνομο, οτιδήποτε έχει είσοδο σε κάποια άλλη πλευρά!! Το κάνει τόσο γρήγορα που κάμερα δεν μπορεί να τον πιάσει στην ώρα της δουλειάς…… θα μου πείτε θυμίζει τον τύπο με τα κλειδιά στην ταινία ΜMATRIX, χμμμμμ εύλογα θα σκεφτεί κάποιος μήπως το φαντάστηκες από εκεί; Εγώ θα απαντήσω, μήπως ο συγγραφέας του βιβλίου που έγινε ταινία ήξερε κάτι; Οι << κλειδοκράτορες >> του MEGAPOLISOMANCY δεν έχουν κλειδιά στα χέρια τους……. μα έχουν ψυχικές απίστευτες δυνάμεις που δεν μπορεί να διανοηθεί κάποιος από εμάς. Χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους και είναι συγκεντρωμένοι μόνο στον τρόπο διαφυγής αν κάτι πάει στραβά!!

Ο << κριτής >> :
 

Είναι αυτός που πρέπει να κρίνει αν πρέπει η ομάδα να δράση σε κάποια περιοχή ή όχι!! Η δουλειά του είναι η πιο σημαντική από όλες διότι από αυτόν εξαρτάτε οι ζωές των άλλων της ομάδας. Έχει και άλλες ιδιότητες αλλά είναι τελείως άγνωστες όπως και των << εποπτών >>!!

Ο << μάγος >> :
 

Ο << μάγος >> έχει αυτό το όνομα γιατί είναι πραγματικός μάγος όσο απίστευτο και να σας φαίνεται. Δεν πρόκειται για μάγο που βγάζει περιστέρια και κουνέλια από το καπέλο του, ούτε από αυτούς που κάνουν << χούτου >> ή  << μαύρη μαγεία >>, η δουλειά του είναι να προσέχει τα ας τα ονομάσουμε << επιτιθέμενα ξόρκια >> του αλλού << μάγου >> από την αντίθετη ομάδα!! Μαζί με αυτό πρέπει να έχει και τον νου του το τι θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό που θα βγει από το ρήγμα……. αν θα βγει, αλλά και το πώς θα βγει!! Πρόκειται για άτομα άκρως επικίνδυνα για τους εχθρούς τους με απίστευτες γνώσεις από αρχέγονη παλαιά καθάρια μαγεία!!! Φανταστείτε ότι αν το θελήσει η ακόμα προλάβει μπορεί να προστατέψει όλη του την ομάδα αλλά ακόμα και να την μεταφέρει μέσο ρήγματος σε ασφαλές σημείο!!

Σε όλες τις μεγαλουπόλεις του κόσμου υπάρχουν πολλές ομάδες σαν και αυτή που περιγράψαμε, αλλά και από τις αντίθετες. Καμία ομάδα δεν γνωρίζει την άλλη ας είναι στην ίδια πλευρά. Την κάθε ομάδα την ελέγχει ένα πολύ περίεργο άτομο το οποίο ποτέ δεν πηγαίνει με την ομάδα, κάθετε κάπου σταθερά και των ενημερώνουν οι << ακολούθιοι >> ( σε αυτό το άρθρο θα χρησιμοποιήσω λέξεις που δεν έχουν ειπωθεί ξανά ποτέ και είναι σύνθετες λέξεις για να καταλάβετε κάποια πράγματα καλύτερα ). Οι << Ακολούθιοι >> = αυτοί που ακολουθούν κάποιον ή κάποιους, ακολουθούν τις ομάδες και ενημερώνουν το άτομο αυτό. Το άτομο αυτό ονομάζεται << Πολιτιοπαντογνώστης >> = αυτός που γνωρίζει τα πάντα για τις πόλεις!!! Έχει και άλλο όνομα όπως και << Λαβυρηνθοπολιτιοωποιος >> = αυτός που φτιάχνει λαβυρίνθους στην πόλη!!! Με το δεύτερο όνομα χρησιμοποιείτε πολύ σπάνια!!! Είναι αυτός που έχει γνώσεις για τα πάντα για την πόλη που βρίσκετε από τους υπονόμους μέχρι και τις ταράτσες, δρόμους, στενάκια, μπαλκόνια, λιμάνια, αδιεξόδους, τα πάντα!!! Όταν η ομάδα βρει το << ρήγμα >> αυτός δίνει την διαταγή στον << μάγο >> αν θα συνεχίσει ή όχι………. Αν βεβαία υπάρχει η αντίπαλη ομάδα εκεί ήδη τα πράγματα αλλάζουν και αποφάσεις παίρνει μόνο ο << Κριτής >>.
 

Ο << Πολιτιοπαντογνώστης >> δεν δρα μόνος του, δεν είναι ανεξάρτητος!! Δίνει και αυτός με την σειρά του αναφορά στα << Ιεράτεια >>!! Ναι!! Στα << Λευκά Ιεράτεια >> και ο αντίστοιχος << Πολιτιοπαντογνώστης  >> στα << Μαύρα Ιεράτεια >>!! Για όσους δεν γνωρίζουν  τι είναι μπορεί να βρουν πληροφορίες στο άρθρο μου ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ. Για τόσο αρχέγονο παλαιό << παιχνίδι >> μιλάμε, από αρχές των πρώτων πολιτισμών και πόλεων πάνω στην γη!! Πρόκειται για ένα περίεργο και ακαταλαβίστικο ανταγωνισμό των ιερατείων αυτών που περιλαμβάνει όλα τα καλά μα συνάμα και τα άσχημα του σύμπαντος. Τα οποία μπορεί να υλοποιηθούν και να περάσουν στον κόσμο μας ανά πάσα στιγμή από τα ρήγματα!!! Η μια ομάδα προσπαθεί να μην περάσουν και η άλλη προσπαθεί να τα περάσει. Το χειρότερο εφιαλτικό σενάριο και για τις δυο ομάδες είναι να περάσουν από το ρήγμα <<  Σκιεροπολυμορφηστές >> = σκιερές οντότητες που μπορούν να αλλάξουν και να πάρουν πολλές μορφές!!!!
 

Και τα δυο ιεράτεια έχουν φτιάξει κάποια αλλά ιεράτεια στις πόλεις για να μπορούν να παρέχουν βοήθεια στους δικούς τους. Μερικά από αυτά είναι : << Τα Βιοτεχνικά Ιεράτεια – τα έχει αναφέρει ο Παντελής Γιαννουλάκης στο βιβλίο του MEGAPOLISOMANCY –ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ >>, << Τα Αστρονομικά Ιεράτεια >>, << Τα Πολίτικα Ιεράτεια >> …………!!! Αυτά όλα αναμεταξύ τους αλλά και με τους αντίστοιχους << Πολιτιοπαντογνώστες >> συνεργάζονται στενά κάθε φορά που γίνετε ένα τέτοιο << παιχνίδι >> και ενημερώνονται για την κάθε εξέλιξη τα κανονικά Ιεράτεια τα οποία και κοστολογίζουν την κατάσταση ως έχει και δίνουν τις ανάλογες οδηγίες αν υπήρξαν απώλειες ή ακόμα και αν δεν υπήρξαν!!!
 

Στον ανιχνευτή δίνετε το Δωδεκάεδρο που σήμερα έχει εξελιχτεί και ονομάζετε << Πολύεδρο >> αν και έχει πολλές έδρες οι κύριες είναι Δώδεκα!! Είναι ένα πολύπλοκο εργαλείο με άγνωστες στους μη μυημένους τι ιδιότητες έχει!! Είναι όμως γνωστό ότι η μια ομάδα κυνηγά τον << ανιχνευτή >> της άλλης με ότι κόστος για να του πάρουν το Πολύεδρο.
 

Αυτό επίσης που είναι γνωστό ο ανιχνευτής πρέπει να έχει << ψυχικές >> δυνάμεις για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει το Πολύεδρο, αν πέσει στα χέρια κάποιου θα το περάσει για διακοσμητικό ή για κάποιο περίεργο παιχνίδι!!
 

Μπορεί να το σμικρύνει ή να το μεγαλώσει όποτε το θελήσει με μια σκέψη του. Υπάρχει μια αναφορά από ένα τέτοιο αντικείμενο στο 23ο αστυνομικό τμήμα στην πρωτεύουσα της Κίνας στο Πεκίνο που έγινε μετά τους ολυμπιακούς αγώνες και είναι καταχωρημένο στο βιβλίο συμβάντων. Λέει τα εξής:
 

….. Δόθηκε εντολή σε πέντε περιπολικά να τρέξουν σε μια περιοχή του Πεκίνου οπού υπήρχαν παλαιά εργοστάσια διότι πολλοί κάτοικοι από την γύρω περιοχή ανάφεραν << εξωπραγματικά >> γεγονότα, όπως λάμψεις σαν να γίνονται εκρήξεις χωρίς θορύβους και κρότους, περίεργοι ιπτάμενοι άνθρωποι που πήδησαν από οροφή σε οροφή των εργοστασίων κτλ…. Οι αστυνομικοί βρήκαν δυο νεκρούς, ο ένας απανθρακωμένος και ο άλλος σαν στήλη άμμου. Στην αρχή νόμισαν ότι ήταν το έργο κάποιου καλλιτέχνη μα με περεταίρω έρευνες έδειξε ότι η άμμος αυτή περιείχε ανθρώπινο DNA!! Εκεί βρήκαν δίπλα στα πτώματα και ένα Πολύεδρο το οποίο και το πήραν ως στοιχείο εγκλήματος. Αν και το έβαλαν σε σημείο οπού βάζουν τα στοιχεία εγκλήματος αυτό μετά από δέκα μέρες βγάζοντας μια λάμψη οπού έλουσε όλο το δωμάτιο εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για εξωγήινο εργαλείο ή για κάποιο μαγικό αντικείμενο. Για αυτό το αντικείμενο υπάρχουν φωτογραφίες που είχαν τραβήξει και ενώ ανακοίνωσαν ότι θα τις έδιναν στα ΜΜΕ μήπως και κάποιος είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο, δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα η υπόθεση έκλεισε γρήγορα χωρίς να ξανά ειπωθεί τίποτα για αυτήν εκτός από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν εκεί. Συνεργάτες μας στην Κίνα που ρώτησαν για αυτήν την περίπτωση το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα τους απάντησε ότι πρόκειται για << Αστικούς θρύλους >> και ότι όλα αυτά είναι φαντασία κάποιων….. όσο για τα εργοστάσια ήταν παράνομα κατασκευάστρια πυροτεχνημάτων οπού σκοτώθηκαν δυο πολίτες… Μην ξεχνάμε ότι και το MEGAPOLISOMANCY για πολλούς δεν είναι τίποτα άλλο από έναν << Αστικό Θρύλο >>!!
 

Για να δείτε ότι το MEGAPOLISOMANCY όπως και τα περίφημα Δωδεκάεδρα υπάρχουν από την αρχαιότητα και πίσω σε παρά πολλές χώρες σας παραθέτω κάποια στοιχεία για αυτά με φωτογραφίες. Το αντικείμενο που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία ονομάζεται << Ρωμαϊκή Δωδεκάεδρος ή και Δωδεκάεδρον >> και είναι ένα διαχρονικό αρχαιολογικό άλυτο και αινιγματικό μυστήριο!!! Κατασκευασμένο από χαλκό ή πέτρα, έχει μήκος από 5 έως 10 εκατοστά,  το όνομά του προέρχεται από τις  12 πλευρές του.
 

 Εδώ και δεκαετίες, οι αρχαιολόγοι προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα << τι ήταν η Ρωμαϊκή Δωδεκάεδρος; >>. Όργανο θεραπείας; Όπλο βασανισμού; ή Αντικείμενο με μαγικές ιδιότητες;

Ο Σεμπάστιαν Χιθ είναι καθηγητής στο Ινστιτούτο για την Μελέτη του Αρχαίου Ρωμαϊκού Κόσμου στο Πανεπιστήμιο Yale της Νέας Υόρκης, μιλώντας στο δίκτυο Fox News, απόρριψε με επιχειρήματα, όλες τις ερμηνείες του μυστηριώδους αντικειμένου.

<< Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να ήταν. Η περίπλοκη κατασκευή του, το γεγονός ότι κάποιος ασχολήθηκε πολύ για να το εφεύρει και να το κατασκευάσει και μάλιστα με το χέρι δείχνει, ότι είχε ιδιαίτερη σημασία, για μένα ίσως η σημασία να ήταν μαγική!! >>.
 


Το Fox News προχώρησε σε ένα πρωτότυπο κουίζ, ζητώντας από το κοινό να καταθέσει τις δικές του προτάσεις για το τι είναι ή τι έκανε το Δωδεκάεδρο. Οι απαντήσεις, άκρως απίστευτες και φανταστικές: Ρωμαϊκή πρωτόγονη χειροβομβίδα, πρες παπιέ, διακοσμητικό αντικείμενο, αλιευτικό βάρος, εξωγήινη κατασκευή, ακόμη και λυχνάρι ήταν μερικές από τις εκδοχές που προτάθηκαν.  Κάποιοι υποστήριξαν ότι οι Ρωμαίοι «φύτεψαν» επίτηδες αυτά τα αντικείμενα, ακριβώς για να τα βρουν οι επόμενες γενιές και να αναρωτιούνται περί τίνος πρόκειται!!
 Ο αριθμός 12 στους αρχαίους πολιτισμούς, κατείχε μία ξεχωριστή θέση. Από τους 12 μήνες του χρόνου μέχρι τους 12 θεούς, είναι σαφές ότι δεν πρόκειται για έναν κοινό αριθμό. Τόσο ο Πυθαγόρας όσο και ο Φίλωνας ο Ιουδαίος, τον αποκαλούσαν << ιερό >>, ενώ ειδικά για το δωδεκάεδρο ο Φίλωνας γράφει ότι << είναι τέλειος αριθμός >>.

Είναι γνωστό επίσης ότι ο Αριστοτέλης και οι προσωκρατικοί μιλούσαν για ταύτιση του σύμπαντος με το ισοδωδεκαεδρικό τέλειο στερεό (!!!!), κάτι που πριν από δύο χρόνια ήρθε να επιβεβαιωθεί μέσα από σύγχρονες επιστημονικές μελέτες, που πρότειναν φυσικοί, μαθηματικοί και αστρονόμοι επιστήμονες ότι ο χώρος θα μπορούσε να είναι πεπερασμένος και να έχει σχήμα δωδεκάεδρου και όχι άπειρος και επίπεδος!!!!
 


 Συγκεκριμένα, αμερικανοί και γάλλοι κοσμολόγοι, υποστήριξαν ότι ένα σύμπαν σε σχήμα δωδεκάπλευρου πολύγωνου μπορεί να εξηγήσει τις μετρήσεις της κοσμικής ακτινοβολίας που προήλθε από τη Μεγάλη Έκρηξη!!

<< Αυτό που επιχειρούμε να απαντήσουμε είναι το πανάρχαιο ερώτημα, εάν το σύμπαν είναι άπειρο ή πεπερασμένο. Το εντυπωσιακό σημείο είναι ότι πλέον δεν υποθέτουμε αλλά έχουμε στα χέρια μας συγκεκριμένα δεδομένα!! >>,  δήλωσε ένας από τους επιστήμονες.

Δεκάδες  χάλκινα Δωδεκάεδρα επιβιώσαν από τους ρωμαϊκούς χρόνους, αλλά όχι μόνο ακόμα και από πιο αρχαίου χρόνους. Έχουν βρεθεί στη Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες, την Αυστρία, την Ελβετία και την Ουγγαρία. Τα Δωδεκάεδρα  κυμαίνονται από 4 έως 11 cm, είναι στολισμένα με σφαιρίδια σε κάθε κορυφή και κυκλικές τρύπες διαφόρων διαμέτρων σε κάθε πρόσοψη. Τα άρθρα του Artmann, Emmer, και Malkevitch. Το παράδειγμα 10 εκατοστών  ( πρώτη εικόνα ) έχει σαρωθεί από το άρθρο του Malkevitch. Συχνά υπάρχουν ομόκεντροι κύκλοι  γύρω από τα ανοίγματα, όπως στο παράδειγμα 8 cm στην δεύτερη εικόνα πιο κάτω.
 

 Η λειτουργία αυτών των δωδεκάεδρων δεν έχει καθοριστεί μέχρι και σήμερα  (Έτσι δεν είναι σαφές ότι πρέπει να τους καθορίσουν ως κατηγορίας τέχνης.) οι υποψίες είναι πολλές περιλαμβάνοντας: κηροπήγιο, ζαρντινιέρες, σκήπτρο, τοπογραφικά όργανα, παράμεσο δάκτυλο, μετρητές, ζάρια, κάποιο παιχνίδι, και γεωμετρική γλυπτική. Κανείς δεν ξέρει.
  Ο Artmann αναφέρει, επίσης, ένα ρωμαϊκό εικοσάεδρο, φαίνεται στα αριστερά. Επίσης, είναι κούφιο, χάλκινο, και περίπου 8 εκατοστά σε διάμετρο. Αυτό μόνο βαθαίνει το μυστήριο σχετικά με τη λειτουργία αυτών των αντικειμένων.

Αυτό το Δωδεκάεδρο (είκοσι όψεων) βρέθηκε στην Αίγυπτο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920. Από την αρχή πίστεψαν ότι ήταν Ρωμαϊκής κατασκευής, μα αργότερα κατάλαβαν ότι ήταν πιο παλιό. Πιστεύουν ότι ίσως είναι Ρουνικής κατασκευής μα και πάλι όμως δεν είναι σίγουροι οι αρχαιολόγοι…..

 Πρόκειται για ένα τεχνούργημα από συμπαγές γυαλί που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά την αρχαιότητα, μαζί με αυτό  βρέθηκαν αλλά δέκα στην Αίγυπτο και οι αρχαιολόγοι δεν έχουν ιδέα τι ακριβώς είναι και γιατί χρησιμοποιείτο.

Όλα τα Δωδεκάεδρα που έχουν βρεθεί μέχρι τώρα ανά τον κόσμο είναι της αρχαιότητας από 2.400 χρόνων έως και 6.500 χρόνια προ Χριστού! Μέχρι και σήμερα μόνο εικασίες και θεωρίες έχουν ειπωθεί για αυτά τα αντικείμενα χωρίς να επαληθεύονται ποτέ, έτσι όλες αυτές οι εικασίες και θεωρίες να μην στέκουν παταγωδώς!!!
 

 Ακούγονται απίστευτα και τελείως φανταστικά όλα αυτά αλλά σας πληροφορώ ότι υπάρχουν και είναι υπαρκτά!! Στην χώρα μας την τελευταία διετία παίζεται έντονα στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, και Πάτρα, όχι κάθε μέρα ή συνεχές μα όταν το επιτρέψουν τα  << Ιεράτεια >>. Οπ!!! Τι νομίζατε ότι θα ήταν κάτι άλλο; Σας εξήγησα ότι υπάρχει από την αρχαιότητα, είναι τόσο παλιό όσο και οι πρώτες πόλεις!!! Δυστυχώς το τι ακριβώς κάνουν ή τι  αναζητούν δεν το …….γνωρίζω. Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε!!!

Μην περιμένετε να σας τα εξηγήσω όλα, δεν τα γνωρίζω όλα!!!! Έχω όμως ασχοληθεί πολύ καιρό με το όλο θέμα και γνωρίζω αρκετά και γνησία θέματα. Όπως το πώς << παίζεται >> τι όρους χρησιμοποιούν, πως βρίσκουν τα << ρήγματα >> οι μάχες πως γίνονται, αν εγκλωβιστεί κάποιος στο ρήγμα πως επανέρχεται κ.τ.λ. κ.τ.λ. υπάρχουν όμως πολλά αλλά που μου είναι άγνωστα και πιστέψτε με ότι και να έχουν αναφέρει σε βιβλία και περιοδικά είναι σχεδόν όλα ανύπαρκτα μπροστά στα πραγματικά!!
 

Εσείς που έχετε ασχοληθεί και σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, θα καταλαβαίνετε πως μιλάω, εσείς που ακούτε για την όλη υπόθεση πρώτη φορά είμαι σίγουρος ότι θα σας φαίνεται εξωγήινο το όλο θέμα χωρίς να καταλαβαίνετε τίποτα!!! Έτσι ήμουν και γω την πρώτη φορά όταν πρώτο άκουσα για το θέμα και παρ’ όλο ότι είμαι ερευνητής του παράξενου μετά δυσκολίας έμαθα ότι έμαθα, και από αυτό που έμαθα δεν είναι ούτε το 3-4 % !!! Αν και σήμερα που γράφω αυτές τις αράδες μπορεί και να έχουν αλλάξει όλα, όλα!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!
 

Υπάρχουν σήμερα ομάδες που έχουν ονομαστεί οι μάγισσες, οι κόμηδες, οι ιπτάμενοι, οι γνώστες, και πολλά αλλά πιασάρικα ονόματα!!! Με συγχωρείτε αλλά αυτά είναι ψεύτικα, καραγκιοζιλίκια….. όλες αυτές οι ομάδες βρίσκονται στην Ελλάδα παίζοντας το παιχνίδι. Δυστυχώς τους ενημερώνω ότι άδικα κοπανιούνται τόσο καιρό!!! Το ξέρω πολύ καλά!! Αν δεν είναι έτσι τους προκαλώ να μου αποδείξουν το άκρος αντίθετο και να με βγάλουν ψεύτη. Έχει όμως ενδιαφέρον το παιχνίδι τους θα μπορούσα να πω….. ίσως στο μέλλον δημιουργήσουν ένα Αστικό Θρύλο αν βεβαία αντέξουν να πηδούν για πολύ ταράτσες και κάθονται και ξενυχτάνε μέσα στην παγωνιά κοιτώντας πώς να βρουν κάποιον από την αντίπαλη ομάδα!!! Φυσικά υπάρχουν και σε άλλες χώρες ψεύτικες ομάδες μην κατηγορούμε μόνο την χώρα μας!!
 

Τώρα όσο για τις πραγματικές ομάδες βρίσκονται σε όλες τις Μεγαλοπόλεις του κόσμου!! Για να καταλάβει κάποιος το παιχνίδι πως παίζεται είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί κάθε φορά δεν είναι το ίδιο έκτος από τους ρόλους του κάθε ατόμου, δηλαδή περιμένουν πάντα το απρόσμενο με λίγα λόγια….
 

Με το θέμα του ΜΕGAPOLISOMANCY εννοείται ότι δεν τελειώσαμε εδώ, όπως είπα και πιο πάνω θα επανέλθω με πιο πολλές λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες που για αυτούς που ξέρουν θα είναι πολύ χρήσιμες ακόμη και για αυτούς που είναι  << ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ >> ……… μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και θυμάστε.
 

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0bgyG8Fwlis#t=17s

 

******************************************************************   σχόλια του συντάκτου του ιστότοπου         ******************************************************

Και εμάς τους ανθρώπους να ψάχνουμε τους ΔΡΑΚΟΥΣ.  ΔΡΑΚΟΙ είναι λοιπόν οι νεφελήμ... Και είναι παντού στις ορθόδοξες εκκλησίες.  Από το στόμα τους κρέμονται τα κανδήλια με το λάδι της ζωής των ανθρώπων..

 

            

 

Οι ΔΡΑΚΟΙ ή  ΝΕΦΕΛΗΜ ή ΤΙΤΑΝΕΣ ή ΕΙΔΩΛΑ ή ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ , συναντώνται σε παραστάσεις παντού στις ορθόδοξες εκκλησίες.  Οι παραπάνω εικόνες είναι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του Μεγαλομάρτυρος και ΔΡΑΚΟΚΤΟΝΟΥ, εις  την περιοχήν αυτών που πήραν την θέση (Θεσσ)των ΑΛΛΩΝ (αλον)  αφού τους ενίκησαν (νίκη ) .  Αριστερά. Επισκοπικός θρόνος όπου παρίστανται δύο ζεύγη δράκων. Πάνω, κάτω από τους αγγέλους και τον παράδεισο. Κάτω, προσπαθώντας να βλάψουν τον ουρανό που παρίστατια πάντα σαν σφαίρα. Στο κέντρο. Η θέση όπου τοποθετείται η εικόνα του εορτάζοντος Αγίου. Οι δράκοι πάντα προσπαθούν να βλάψουν αυτούς τους ανθρώπους που επαναθεώθηκαν (Αγιοι = Α στερητικόν + γή = αυτοί που με τη θέλησή τους απαρνήθηκαν τη γη, δηλαδή τον υλικό κόσμο και επέλεξαν την επιστροφή στον πνευματικό κόσμο)    Δεξιά.  Ζεύγος δράκων σε καθίσματα. Φαντασθείτε ότι καθόμαστε πάνω τους , αλλά αυτό ουδέποτε το συν -ειδητοποιήσαμε. Δεν έχουμε την ΕΙΣΗΔΗ του ΣΥΝ (ένωση ΑΔΑΜ + ΕΥΑ = ΝΟΥ και ΨΥΧΗΣ).

 

Οι ΔΡΑΚΟΙ παριστώνται πάντα ως ΕΡΠΕΤΑ (συμβολίζει την απόφασή τους να παραμείνουν στην ύλη ενώ μπορούν να επανέλθουν στον ουρανό) με ΠΤΕΡΑ (είναι πνευματικά όντα).  Κατά μία άλλη εκδοχή ήταν αποτέλεσμα γεννετικής μηχανικής των ΑΤΛΑΝΤΩΝ.

 

Να μελετηθεί αυτή η ιστοσελίδα  :  http://www.geoment.e-e-e.gr/teluricgr.htm

 

ΔΕΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΡΩΣΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΟ ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΕΔΙΟ ... ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ... ) ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΕΙ  ΣΤΗ  NHΣO ΓAYΔO ..

 

ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΟΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ Ο Ι.Π. ΦΟΥΡΑΚΗΣ ...

ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.

 

ΕΙΝΑΙ 'ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ' ΓΝΩΣΗ .

 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ... 

 

ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ. ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΕΓΚΡΙΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΘΑΜΜΕΝΟ ΟΛΟΙ  ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΣΤΕΣ , ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΛΠ...  ΑΥΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ.

 

ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ.

 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ - ΑΓΡΙΝΟΥΣ   ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΑΝ, ΟΠΩΣ … ΑΓΡΙΝΙΟ - ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ 'ΟΜΦΑΛΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ' ...  ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ...  ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ 'ΔΕΛΦΟΙ' , ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ... Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΑΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ...

 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ  ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΒΑΣΗ...

 

ΤΟ ΠΕΝΤΑΕΔΡΟ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ  ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

 

ΠΕΝΤΑΕΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ...ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ... ΚΑΠΟΙΟΙ 'ΣΟΦΟΙ' ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ 'ΝΙΚΑΕΙ'   ..ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ... ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ...

 

ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ή ΕΛΟΧΙΜ ή ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ  , ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ΡΗΓΜΑΤΑ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ 'ΣΤΡΑΤΟΙ'  ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΛΑΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. .  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ 1941 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. 

Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.  ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.

 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ... ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ...  Ο 'ΚΗΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΑ'  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ , ΗΤΑΝ ΤΟΠΟΣ ΜΗΥΣΗΣ ΔΕΡΒΙΣΙΔΩΝ... ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΡΩΝΜΑΤΙΣΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ... ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΕΚΕΙ..ΟΧΙ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ 'ΤΟΥΣ', ΔΩ...   http://www.geoment.e-e-e.gr/strange25.htm    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ .

 

ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΛΗΨΕΙΣ. ΠΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...

 http://www.geoment.e-e-e.gr/myfotos.htm

 

ΟΛΑ ΟΣΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΙΡΑΚ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ - ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ , ΟΧΙ ΡΩΣΩΝ - ΤΩΡΑ ΣΕ ΙΡΑΝ ,ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ...ΕΛΛΑΔΑ AYTO TO ΣKOΠO EXOYN .            

 

 EIΔΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ 21-12-2012  ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΩΝΟΠΥΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

 

ΕΛΠΙΖΨ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ…

 

EΔΩ ANAΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ … ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.   ΕΙΝΑΙ  ΚΑΤΑΔΕΙΚΤΗΣ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗΣ.  ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.   ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.   Η ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ Η.Π.Α. – ΡΩΣΙΑΣ   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΩΝΟΠΥΛΗ.

  

 ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΥΛΩΝ ...  ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΑΙΑ ή ΓΗ ή ΧΘΩΝΑ …

 

ΑΝΕΚΑΘΕΝ .    ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΩΝ ΠΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ. ΘΕΡΜΕΣ ΠΥΛΕΣ ΗΤΑΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΑΣΥΝΕΧΕΣ... ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ - ΛΑΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΩΝ - ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΞΙΑ.....

 

ΗΞΕΡΑΝ   ...  ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΘΟΥΝ...

 

ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ...ΧΡΟΝΟ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.   ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ - ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΣΕΣ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ , ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ -  ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 'ΑΔΥΤΑ ' ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΤΑΝ ΕΦΘΑΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ...  ΕΝΑΣ   ' ΑΝΑΚΤΑΣ '  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ  'ΚΑΤΙ'  ΚΑΙ ΕΝΑΣ 'ΤΡΙΠΟΥΣ'   ΕΡΙΞΕ ΒΡΑΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ... ΚΛΠ ΚΛΠ.

 

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Ι.Π. ΦΟΥΡΑΚΗ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΛΛΕΣ...

 

-         ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ  ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΛΕΟΝ...

 

-         ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΟΧΙΜ, ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ 'ΠΑΙΔΙΑ'  ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΩΝΤΑΙ.

 

-         ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ.

 

-          ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ. ΕΝΟΧ-Η.     http://www.geoment.e-e-e.gr/enox.htm

 

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2001 , ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΟΡΕΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

 

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΙΑΣΗ...  ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ, ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΛΕΥΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ. 

 

ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗ ΛΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΣΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΧΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ... ΚΑΤΙ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ...

 

Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ... ΤΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ... 

 

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ.  ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ , ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ... 

 

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ... ΑΣ  ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΙΔΟΣ...

 

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΜΑΣ...

 

ΟΛΑ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ... 

 

ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ...

 

ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ...

 

ΑΛΛΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ...   ΠΟΤΕ... 

 

ΕΤΣΙ 'ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕ' Ο ΔΙΑΣ...  ΜΕ 'ΤΕΤΟΙΟΥΣ' ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ...    Κ+Α+ΡΕΥ+ΝΟΥΣ ...  ΡΕΕΙ  ο ΝΟΥΣ

ΑΝ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.   ΚΑΙ ΚΡΑΔΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΥΛΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ...

MEGAPOLISOMANCΥ      ->    ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΣ ΟΜΑΝ ΣΥ      ΜΕΓΑ= ΜΑΓΕ    

 

 (ΟΠΩς ΛΕΝΕ...ΜΕΓΚΑΛΙΣΙΟΥΣ ...?)

 ΑΠΟΛΙΣΟ  (Ω) . ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΕΧΑΣΕ. Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ 'ΑΠΟΛΥΣΗΣ ' ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ.   ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΩΞΙΜΟ...   ΔΙΩΞΙΜΟ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΔΡΑΚΩΝ..ΠΟΝΗΡΑ ( Π =πέρασμα ,  ΟΝ= οντότητα  ΗΡΑ = ΑΡΗ ...=  ΑΡΕΙ = ΣΕ ΣΗΚΩΝΕΙ, ΣΕ ΔΙΑΛΥΕΙ, ΣΕ ΔΙΑΣΠΑ...) ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...

Ο 'ΔΡΑΚΟΣ' ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΡΑΚΟΣ.   ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ , ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΔΗΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. 

 
ΜΑΝ = ΜΑΝΙΑ

CY = ΣΥ = εΣΥ...

ΟΛΟ ΜΑΖΙ...

ΜΑΓΕ ΑΠΟΛΥΣΟΝ απο τη ΜΑΝια  εΣΥ.   

 

ΜΑΝΙΑ είναι η μανία του δράκου που είδατε...  στο  video

 

*******************************************************************

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (= ΒΡΑΖΕΙ Η ΛΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ) ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΜΑΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΚΑΚΙ... ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛ ΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ...   ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ... 
ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑ ΒΑΛΛ... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΛΛ ?  Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ...   ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η 'ΕΚ-ΔΗΛΩΣΗ'....  ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ...

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΩΣ 'ΣΑΜΠΑΘ' ... = ΣΑΒΒΑΤΟ ... ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ...

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ..ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ..ΕΤΣΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΕΔΩ ΚΑΤΩ...

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΠΛΗΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ...

ΕΧΕΙ ΛΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕΞ ?  ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕΞ ? ΣΕ -Ξ - ΕΣΚΙΖΕΙ  ...ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ..ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΥΛΩΝ ΣΤΟ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ 2 ΑΝΘΡΩΠΩΝ... ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΥΑΛΩΤΟΙ... 

ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ... ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ... ΤΟ ΚΑΜΑ-ΣΟΥΤΡΑ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ...  ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΣΤΗΝ ΝΑ ΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕΞ ΠΑΝΤΟΥ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΖΩΑ...

ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ...  ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ... 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΛΙΘ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΥΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ... ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ....
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ή ΚΑΜΙΑ ΟΤΙ ΣΟΚΑΡΙΣΘΗΚΕ ... 
ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ
ΑΣ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ ...  ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΥΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩς ΕΚΑΝΕ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ?   

ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΕΙΝΑΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ...

ΠΩΣ ΣΤΕΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟ TANGA ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ;;; **


 

 Το της Πόλεως όλης το ήθος ομοιούται τοίς άρχουσιν!

ENA ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΟ...

...ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΞ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ' ΠΑΛΑΒΗ ' ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ ΤΕΛΛΟΥΡΙΑΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ...
 

EXΩ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Β ΕΥΒΟΙΑ ,Ο ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΞΟΧΙΚΟ. ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ  ΠΑΝΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΝΑ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ  , ΔΕΙΓΜΑ ή ΣΗΜΑΝΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ , ΤΩΝ ΤΕΛΛΟΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ – ΝΑ ΓΙΑΤΙ. 

ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΒΡΑΧΟΜΟΡΦΕΣ ΕΔΩ  www.geoment.e-e-e.gr/braxomorfesgr.htm   ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ .  

ΑΝ ΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ…   ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ … ΕΛΟΧΙΜ, ΝΕΦΕΛΙΜ ή Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ…

ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ 'ΠΛΕΟΥΝ' ΔΙΑΦΟΡΑ ...ΠΝΕΥΜΑΤΑΚΙΑ...   ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ  'ΔΡΟΜΟΙ' ΑΠ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ..ΞΕΦΥΓΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ... 

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ, ΡΟΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ - ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ...  ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

( ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΝΤΙΟΝ ΦΟΡΤΙΟΥΝ - ΜΙΑΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ -  ΜΕ ΤΙΤΛΟ 'ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ'  , ΣΧΕΤΙΚΑ ).

ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛΟ 'ΜΑΤΙ' ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ... ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ...

ΚΑΚΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ.   ΕΧΩ - ΛΙΓΟ-  ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,  ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (www.cgri.gr) ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΟΜΒΟΥΣ ,  ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΛΟΥΡΙΑΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ.

ΔΕΣΤΕ ΣΤΟ www.geoment.e-e-e.gr ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΒΡΑΧΟΜΟΡΦΩΝ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΑΙΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΛΟΥΡΙΑ ΤΟΤΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΙΘΟΡΕΑΣ ( ΤΙΘ ημι Ο ΡΕΑΣ = ροάς και μάλιστα Ε= ενεργές ροές.. δηλαδή κάποιος 'θεός' έθεσε εκεί ενεργές ροές ίσως τελλούρια ... Τώρα όσο για τους 'θεούς' μπορεί νάναι και δαίμονες. )

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 'ΤΡΟΧΑΙΑ' ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ , ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ.  ΕΧΟΝΤΑΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ  ΣΑΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ , ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ - ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ 1996 ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΑΚΡΑΝ -  ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.  ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ.  ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ...

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΤΟΝ ΑΝΑΤ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΔΑΛΙ , ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ...  ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΟ ΜΟΥ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΘΗΚΕ ΤΡΕΛΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΕΩΠΑΘΕΙΑΣ...  ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΕΩΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑ.  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ... 

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΩΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ. ΜΕΤΑ 'ΕΜΑΘΑ' ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ .  ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ... ΤΑ 200 ΧΛΜ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

ΣΤΑΥΡΟ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ , ΑΓΙΑΣΜΟ ΛΑΔΙ ΑΓΙΟΥ , ΛΙΒΑΝΙ , ΘΥΜΙΑΜΑ ΚΛΠ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΥ.   ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ...  ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.   ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ... 

ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 'ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΕΣ'. 

ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΗΣ ΤΙΘΟΡΕΑΣ  ?  ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ?  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ?

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΡΑΙΝΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΘΑΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. 

ΠΑΛΙΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ 'ΣΗΜΕΙΑ' .

ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΝΗΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.  ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΑ ΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΟΡΑΤΑ.  ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΜΩΣ.   ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ.  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΗΜΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ..  ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΞΕΡΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ.   ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ 'ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΙΓΑΝΤΩΝ' .    ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ .  ΑΠΛΑ ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ - ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ - ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΛΛΟΥΡΙΟ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ - ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.   ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΕΟΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΛΟΥΡΙΑ - ΤΕΛΛΟΥΡΙΑΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΛΟΥΡΙΑ ΛΕΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.. - ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΟ. ΤΑ ΤΕΛΛΟΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.. ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ.  ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΦ ΕΑΥΤΗΣ...  ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...

ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΤΡΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΛΟΥΡΙΑ 'ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ' ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ... ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΥΤΑ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΑΛΟΥΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΙΑΒΟΛΟΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ 'ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ' ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΟΝΗΡΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ( ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ 'ΓΕΡΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ' ) 

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ... ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ..ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑΣ ΜΑΣ... ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ

ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΞ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ' ΠΑΛΑΒΗ ' ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ ΤΕΛΛΟΥΡΙΑΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ...

 

EXΩ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Β ΕΥΒΟΙΑ ,Ο ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΞΟΧΙΚΟ. ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ  ΠΑΝΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΝΑ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ  , ΔΕΙΓΜΑ ή ΣΗΜΑΝΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ , ΤΩΝ ΤΕΛΛΟΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ – ΝΑ ΓΙΑΤΙ. 

ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΒΡΑΧΟΜΟΡΦΕΣ ΕΔΩ  www.geoment.e-e-e.gr/braxomorfesgr.htm   ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ .  

ΑΝ ΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ…   ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ … ΕΛΟΧΙΜ, ΝΕΦΕΛΙΜ ή Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ…

 

ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ 'ΠΛΕΟΥΝ' ΔΙΑΦΟΡΑ ...ΠΝΕΥΜΑΤΑΚΙΑ...   ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ  'ΔΡΟΜΟΙ' ΑΠ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ..ΞΕΦΥΓΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ... 

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ, ΡΟΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ - ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ...  ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

 

( ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΝΤΙΟΝ ΦΟΡΤΙΟΥΝ - ΜΙΑΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ -  ΜΕ ΤΙΤΛΟ 'ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ'  , ΣΧΕΤΙΚΑ ).

ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛΟ 'ΜΑΤΙ' ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ... ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ...

 

ΚΑΚΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ.   ΕΧΩ - ΛΙΓΟ-  ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,  ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (www.cgri.gr) ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΟΜΒΟΥΣ ,  ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΛΟΥΡΙΑΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ.

 

ΔΕΣΤΕ ΣΤΟ www.geoment.e-e-e.gr ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΒΡΑΧΟΜΟΡΦΩΝ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΑΙΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΛΟΥΡΙΑ ΤΟΤΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΙΘΟΡΕΑΣ ( ΤΙΘ ημι Ο ΡΕΑΣ = ροάς και μάλιστα Ε= ενεργές ροές.. δηλαδή κάποιος 'θεός' έθεσε εκεί ενεργές ροές ίσως τελλούρια ... Τώρα όσο για τους 'θεούς' μπορεί νάναι και δαίμονες. )

 

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 'ΤΡΟΧΑΙΑ' ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ , ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ.  ΕΧΟΝΤΑΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ  ΣΑΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ , ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ - ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ 1996 ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΑΚΡΑΝ -  ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.  ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ.  ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ...

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΤΟΝ ΑΝΑΤ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΔΑΛΙ , ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ...  ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΟ ΜΟΥ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΘΗΚΕ ΤΡΕΛΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΕΩΠΑΘΕΙΑΣ...  ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΕΩΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑ.  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ... 

 

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΩΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ. ΜΕΤΑ 'ΕΜΑΘΑ' ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ .  ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ... ΤΑ 200 ΧΛΜ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

 

ΣΤΑΥΡΟ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ , ΑΓΙΑΣΜΟ ΛΑΔΙ ΑΓΙΟΥ , ΛΙΒΑΝΙ , ΘΥΜΙΑΜΑ ΚΛΠ.

 

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΥ.   ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ...  ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.   ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...

 

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ... 

 

ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 'ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΕΣ'. 

 

ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΗΣ ΤΙΘΟΡΕΑΣ  ?  ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ?  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ?

 

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΡΑΙΝΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΘΑΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. 

 

ΠΑΛΙΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ 'ΣΗΜΕΙΑ' .

 

ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΝΗΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.  ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΑ ΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΟΡΑΤΑ.  ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΜΩΣ.   ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ.  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΗΜΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ..  ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΞΕΡΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ.   ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ 'ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΙΓΑΝΤΩΝ' .    ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ .  ΑΠΛΑ ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ - ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ - ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΛΛΟΥΡΙΟ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ - ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.   ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΕΟΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΛΟΥΡΙΑ - ΤΕΛΛΟΥΡΙΑΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΛΟΥΡΙΑ ΛΕΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.. - ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΟ. ΤΑ ΤΕΛΛΟΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.. ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ.  ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΦ ΕΑΥΤΗΣ...  ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...

 

ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΤΡΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΛΟΥΡΙΑ 'ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ' ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ... ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΥΤΑ...

 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΑΛΟΥΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΙΑΒΟΛΟΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ 'ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ' ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΟΝΗΡΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ( ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ 'ΓΕΡΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ' ) 

 

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ... ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ..ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑΣ ΜΑΣ... ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ www.geoment.e-e-e.gr/nefelim.htm

ΟΛΑ  ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ...ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑΣ    ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ...ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΙΣΑΙ.   ΜΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΑΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΑΦΗΣΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ Η ΓΝΩΣΗ... ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ  ΦΙΛΟΣ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ - ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΤΟ ΟΙΔΑ. 

ΟΙ ΛΙΘΟΙ ΔΕΝ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ.  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑΙ.

ΑΠΛΕΣ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΤΑΠΕΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ 'ΣΚΑΕΙ'  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ? ΟΤΑΝ ΛΕΣ  'Ω ΚΑΙΕΙ !!' ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΕΙ , ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ?

ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ... ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΖΗΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΕΚΕΙ... ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΟΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΒΟΥΝΟ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ...'ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ' ...

ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΞΕΡΕΙΣ...

ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...  ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.  ΕΣΚΑΣΑΝ ... ΑΝΔΡΟΓΥΝΑΙΑ ... ΓΥΝΑΝΔΡΑ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΥΧΑΙΑ 'ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ' Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΦΛΕΓΥΕΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ.  

ΈΛΛΗΝΕΣ ?   ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ...    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ. 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.   ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΉΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΟΛΑ  ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ...ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑΣ    ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ...ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΙΣΑΙ.   ΜΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΑΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΑΦΗΣΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ Η ΓΝΩΣΗ... ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ  ΦΙΛΟΣ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ - ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΤΟ ΟΙΔΑ. 

ΟΙ ΛΙΘΟΙ ΔΕΝ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ.  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑΙ.

ΑΠΛΕΣ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΤΑΠΕΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ 'ΣΚΑΕΙ'  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ? ΟΤΑΝ ΛΕΣ  'Ω ΚΑΙΕΙ !!' ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΕΙ , ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ?

ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ... ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΖΗΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΕΚΕΙ... ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΟΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΒΟΥΝΟ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ...'ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ' ...

ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΞΕΡΕΙΣ...

ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...  ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.  ΕΣΚΑΣΑΝ ... ΑΝΔΡΟΓΥΝΑΙΑ ... ΓΥΝΑΝΔΡΑ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΥΧΑΙΑ 'ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ' Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΦΛΕΓΥΕΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ.  

ΈΛΛΗΝΕΣ ?   ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ...    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ. 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.   ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΉΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

 

 

 

 


 

++++++++++++++++++                       ++++++++++++++++++

Σοφία σύν παντος κόσμου σε τρείς αράδες......

 ΑΙΤΕΙΤΑΙ και ΔΟΘΕΙΣΕΤΑΙ          Ζήτα μου και θα σου δώσω.

ΚΡΟΥΕΤΑΙ και ΑΝΟΙΓΗΣΕΤΑΙ      χτύπα μου να σου ανοίξω

Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΑΡ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΣΙΝ ΑΥΤΗΝ (Ματθαίον,  ια ,  12 )

ποιό απλά BIAΣΑΣΘΑΙ   KAI ΔΟΘΕΙΣΕΤΑΙ ...   Βίασε τον εαυτό σου - τα πάθη σου - και θα σου δοθεί ο Παράδεισος

 ... και σε άλλες 3 αράδες

΄΄ΕΩΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΓΩΝΗΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ  ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ.’’   Σοφία Σιράχ

Tι ωφεληθήσεται άνθρωπος εάν τον κόσμον κερδίση , την δε ψυχήν αυτού ζημιωθή ; 'ΙΧΘΥΣ'
 

‘ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ…’  'ΙΧΘΥΣ'

΄΄Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εξητούντες τον κύριο ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού ΄΄

 

Υπέρ της ειρήνης του σύμπαντος κόσμου ευσταθείας των αγίων του Θεού Εκκλησιών και της των πάντων ενώσεως του Κυρίου δεηθώμεν...

 Κύριε ελέησον...

 المسيح قام      حقا قام

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ

ВОИСТИНУ ВОСКРЕСЕ