Tερατόμορφο πλάσμα σκαλισμένο σε βράχο στην περιοχή ΛΙΓΚΑ του όρους ΟΥΡΛΙΑΚΑ (ΓΡΕΒΕΝΑ). Tουλάχιστον άλλες 6 βραχομορφές τεράτων κείνται εκεί. Η δήλωση (όνομα) ΛΙΓΚΑ παραπέμπει στο ομώνυμο αιλουροειδές. Εμφανέστατος συσχετισμός με τις μυθ(ε)ολογικές ΣΦΙΓΓΕΣ. Το δηλωτικό όνομα 'ΟΥΡΛΙΑΚΑΣ', σημαίνει ότι το τέρας αυτό ούρλιαζε (κραύγαζε). Είναι άραγε ΑΠΟ-ΛΙΘΟΜΕΝΟ τερατούργημα των ΤΙΤΑΝΩΝ (ΤΙ ή ΤΑΝ ;). Δηλαδή γενετική μετάλλαξη ανθρώπου - λίγκας ; Η Αθηνά απεικονίζεται στην  τιτανομαχία να δείχνει το κεφάλι της Μέδουσας που πέτρωνε (= αποδομούσε την ύλη διώχνοντας το πνεύμα) τα όντα που  το ΄΄κοίταζαν΄΄. Στην Π.Διαθήκη, η γυναίκα του Λώτ έμεινε ΄΄στήλη άλατος΄΄(= αποδομήθηκε) σε ανάλογη ΘΕΙΚΗ επέμβαση. Ποιός και γιατί δημιούργησε αυτή τη βραχομορφή ;  Υπάρχει νοήμων που πιστεύει ότι πρόκειται για ΄΄εικαστικό΄΄ έργο κάποιας μακρινής εποχής ; Παραπέμπω στο βιβλίο του ΕΝΩΧ, σχετικά με τους πνευματικούς ΛΥΚΟΥΣ, που εχθρεύονται τον άνθρωπο.  Ευχαριστώ θερμά το φίλο - συνεργάτη Γιώργο Σανίδα για την έρευνά του πάνω στο απίστευτο αυτό, ανθρωπόφοβο πλάσμα. Τέτοιες βραχομορφές υπάρχουν διάσπαρτες στον πλανήτη. Δείτε από το  GOOGLE : parajena merh ston planhth.flv στην Αφρική και  στην Ανταρκτική :  Alien Ruins in Antarctica.flv.  Δημοσίευση στον τύπο για το θέμα αυτό υπάρχει εδώ.

Ολα καλά μέχρι εδώ.  Ομως το καλοκαίρι του 2011, επισκέφθηκα τη Γεωργιούπολη , στην Κρήτη.  Δέστε αυτό το 'πέτρινο θηρίο' , όπως το αποκαλούν Οι σημερινοί κάτοικοι στην περιοχή... Παράξενες ομοιότητες με τη Λίγκα...   Μάλλον δεν είναι τυχαία ..πέτρινα σκαλίσματα. Ισως τελικά η ΜΕΔΟΥΣΑ να υπήρξε ..και να έδρασε κάποτε.

   

Tο όρος  Γιούχτας κείται 15 χιλιόμετρα στη Νότια πλευρά Ηρακλείου Κρήτης. Ο Γιούχτας έπαιζε σημαντικό ρόλο στην Μινωική ναυσιπλοΐα καθώς είναι το πρώτο βουνό που φαινόταν για όσους ερχόταν στην Κνωσσό.Έχει υψόμετρο 811 μέτρα .  Είναι γνωστότατο στην περιοχή το ανθρωπόμορφο σχήμα του (εικόνα κάτω) και έχει δημιουργήσει μύθους από την Μινωική εποχή.. Κατά την μυθολογία εκεί ήταν ο τάφος του Δία. Το γεγονός αυτό ενισχύεται από το σχήμα του όρους που θυμίζει έντονα ανθρώπινο πρόσωπο, αν το κοιτάξεις από τα Β.Δ..  Το πρόσωπο είναι ξαπλωμένο και κοιτάζει τον Κρητικό ουρανό. Το όνομα του βουνού ήταν Ιυττός (Κνωσσία Δίκτη) στην αρχαιότητα. Το όνομα Γιούχτας αποτελεί παραφθορά του Λατινικού Γιούπιτερ που σημαίνει Δίας ακόμα όμως και το Ιυττός μπορεί με παράφραση να γίνει Γιούχτας (Ιυττός,Ιυκτός,Γιούκτας). Βέβαια κανείςσύγχρονος  'αρχαιοσοφός' δεν ανέφερε ποτέ ότι στο νησάκι 'Δία', απέναντι από το Ηράκλειο Κρήτης,  ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΧΟΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ,  ο Ζακ Υβ Κουστώ ανακάλυψε το 1976, στο βυθό, τετραγωνισμένους και ορθογώνιους βράχους, που συγκροτούσαν τεχνητό λιμενοβραχίονα και τα αποκάλεσαν Κυκλώπεια τείχη. Στην αρχή οι ερευνητές νόμισαν πως ήταν τεχνητό λιμάνι, ναύσταθμος του Μίνωα. Αργότερα όμως διαπίστωσαν πως είναι πολύ πιο παλιό. Ομοιάζουν με τα "Κυκλώπεια τείχη" του νησιού Μπίμινι των Μπαχάμας, που είπαν πως είναι κατάλοιπα της Ατλαντίδας, οπότε οι μελετητές προβληματίστηκαν...

                    

Πρόσωπο 150 μέτρων σε βουνό στη Γουινέα. Ηλικίας 10 -12.000 ετών...  ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΑΛΙΣΑΝ ? ΜΕ ΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ?  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ. ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ' Ο Ιταλός γεωλόγος, Καθηγητής Πιτόνι, βρέθηκε στο σημείο. Αυτός τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες. Έλεγξε τη γη στη βάση του βουνού και οι υπολογισμοί του ήταν ότι αυτό το πέτρινο μνημείο πρέπει να φτιάχτηκε πριν από τουλάχιστο 10 με 12.000 χρόνια. Αλλά τότε έχουμε τη μεγάλη ερώτηση: Ποιος μπόρεσε να φτιάξει ένα τόσο τεράστιο πέτρινο μνημείο; Ακόμη και στις μέρες μας θα ήταν σχεδόν αδύνατο, ή θα κόστιζε τόσο πολύ που δεν θα ήταν εύκολο να πραγματοποιηθεί...'

http://projectavalon.net/lang/el/klaus_dona_2_interview_transcript_el.html  

 

Eντυπωσιακότατο εύρημα στην ΑΣΤΙΚΗ περιοχή (ΑΤΤΙΚΗ μεταγενέστερα) , είναι αυτό του προσώπου της ΑΘΗΝΑΣ   Οι Αθηναίοι  χάραξαν σε μνήμη  της μεγάλης νίκης επι των Ατλάντων κάποια μνημεία.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ. Ενα από αυτά πιστεύω ότι είναι και αυτό που παραθέτω σε φωτογραφία.  Ειναι σαφώς η κεφαλή της αρχιναυάρχου του Αθηναικού στόλου Αθηνάς, που φέρει περικεφαλαία. Το μνημείο δεν είναι εύκολα ορατό. Αν και το ύψος του  υπολογίζεται στα 70 - 100 μέτρα , κανείς δεν φαίνεται να το έχει δεί μέχρι σήμερα. Σας το παρουσιάζω σε ασπρόμαυρο φόντο και σε χρωματική μορφή.   Είναι ορατό από πολλά χιλιόμετρα.  Ακόμα και μέσα από το Σαρωνικό κόλπο.  Είναι γραμμένο από τον Πλάτωνα, ότι οι Αθηναίοι ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΝΗΜΕΙΟ ΝΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΟ, μετά την νίκη κατά των Ατλάντων. Μάλλον πρόκειται για αυτό το μνημείο, το οποίο έχει ύψος 75 περίπου μέτρα.   

              

 

    Το πρόσωπο της ΝΕΦΕΛΗΜ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ , ΑΘΗΝΑΣ. ΑΤΤΙΚΗ σε θέση περίοπτη.  

 

Ερευνώντας το παγκόσμιο διαδύκτιο χρόνια τώρα, ανακάλυψα παρόμοιες καταστάσεις και σε άλλες περιοχές. Περιοχές που έδρασαν οι 'θεοί ' του Ολύμπου κατά την Τιτανομαχία και Γιγαντομαχία . Ειδικά στο ΠΕΡΟΥ υπάρχει το γνωστό ΠΕΤΡΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ( Marcahuasi Stone Forest ) στο οποίο υπάρχει μια πανσπερμία τεράστιων πέτρινων μορφών.

                                

Το Πέτρινο Δάσος του Marcahuasi                               Χαμένοι πολιτισμοί των Άνδεων από τον David Pratt (Ιανουάριος 2010).

Η Marcahuasi (ή Markawasi) ένα οροπέδιο, 4000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, βρίσκεται στο Junin του Περού, 80 χλμ βορειοανατολικά της Λίμα. Εκατοντάδες τεράστιοι βράχοι υπάρχουν στο  οροπέδιο αυτό. Μια μυστηριώδης ομοιότητα με τα ζώα και τα πρόσωπα των ανθρώπων παρατηρείται όταν αυτά παρατηρούνται  από ορισμένες γωνίες και κάτω από ορισμένες συνθήκες φωτισμού.  39 άνδρες και γυναίκες διαφόρων εθνικοτήτων και φυλών μπορούν να εντοπιστούν, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία ζώων όπως τα άλογα, καμήλες, ελέφαντες, λιοντάρια, βατράχους, φώκιες, χελώνες, σφίγγες, έναν ιπποπόταμο, θαλάσσια λιοντάρια ή σφραγίδες, ένας κροκόδειλος, και σαύρες. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτές οι μορφές δεν είναι τίποτα άλλο, αλλά φυσικά διαβρωμένα πετρώματα, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι είχαν ένα χέρι στο σκάλισμα τους. Αν και είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία, το Marcahuasi ήταν στο προσκήνιο και  μετά ανακαλύφθηκε από τον αρχαιολόγο του Περού Ντάνιελ Ruzo το 1952. υποστήριξε ότι η κουλτούρα Masma είχε ζήσει εκεί περίπου 10.000 χρόνια πριν, πριν από τον κατακλυσμό του Νώε"!                  http://davidpratt.info/andes1.htm

Ολόκληρο  Δάσος...   Παραθέτω μερικές εικόνες ακόμη.

        

  ΜΙΑ ΧΕΛΩΝΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ..ΦΥΣΙΚΗ

       

Αν το δει κανείς έτσι καλώς... Αλλά υπάρχουν και άλλα... χαμένα στοιχεία στο ΠΑΖΛ. Χαμένα ή ηθελημένα χαμένα, κοινώς αγνοημένα.  Δέστε τις 3 παρακάτω εικόνες κάποιων πανάρχαιων μνημείων στην ίδια περιοχή και συγκρίνετέ τες με όσα έχω δημοσιεύσει στον τομέα ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑ και  εργοστάσια - μηχανισμοί , εκμετάλλευσης ΟΡΓΟΝΗΣ εδώ.....   

Μήπως κάποιος αρχαιολόγος πρέπει να αρχίσει να βλέπει την ΙΣΤΟΡΙΑ του πλανήτη και λίγο πριν τους 4 κατακλυσμούς που αναφέρονται στην Ελληνική ιστορία (ο κατακλυσμός του ΝΟΑ ή ΝΩΕ αν θέλετε, είναι μόλις ο ..πρώτος , πιό πρόσφατος , από τους...11) .  Μήπως πρέπει να 'δούνε' τους ΜΥΚΗΝΑΙΚΟΥΣ   ΤΑΦΟΥΣ σε κάποια άλλη αρχαιότρη διάσταση , πριν χρησιμοποιηθούν αργότερα - πολύ αργότερα - σαν τάφοι ? Μήπως πρέπει να τα συσχετίσουν όλα αυτά...   ΠΕΡΟΥ = ΠΕΡΑ... ή Ο ΡΟΥΣ (ενεργειακός) + Πέρασμα.  

Αν δείς... ΑΝΔΕΙΣ.  Τι άλλο να δει κανείς.

   ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ...  ΧΙΛΗ (ΧΕΙΛΗ) ,  ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ , ΑΡΓΕΝ - ΤΙΝΟΙ (ΤΙΝΑ) ,  ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ (ΠΑΤΑ στη   ΓΩΝΙΑ) ...  Και χιλιάδες άλλες ονομασίες που αποκρύπτουν Μήπως κανείς δε βλέπει την Ολύμπια παράδοση εδώ ? Γιατί άραγε ?  Ατλαντοσπέρματα ... ΓΙΑΤΙ ?        Γιατί δεν είναι ευπρόσδεκτοι οι Ελληνες αρχαιολόγοι στο Περού ?

   

 

 

Δέστε ακόμα μια περίεργη βραχομορφή...   Στην ΜΙΚΡΟΝΗΣΙΑ  ... Συμπτωση.    Πάλι ΟΛΥΜΠΙΑ ονομασία.  

http://www.janeresture.com/palau/Palau.htm 4