επιστροφή

 

Η προσφορά του δομητή αυτού του ιστότοπου  

   in english  

 

 

 

 

 

 

 

 


     

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ

Με σχετικά έγγραφα που κατέθεσε ο εφευρέτης και σχεδιαστής από τα έτη 1997  έως και το 2007, τόσο στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας, τόσο στο Γενικό Επιτελείο Στρατού όσο και στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας, παραχωρούσε αφιλοκεδρώς, όλες τις στρατιωτικής υφής ευρεσιτεχνίες του, δωρεάν στο ΥΕΘΑ, αναλαμβάνοντας παράλληλα την υποχρέωση να παρέξη δωρεάν κάθε πληροφορία και τεχνογνωσία που θα του ζητείτο.  http://www.houseofwisdom.gr/cgridocs4.htm

Στον σύνδεσμο : http://www.eoellas.org/2019/01/18/apokalipsis-s4ep17-stromatias-video/?fbclid=IwAR3TWXaO9tBd9zm7InIRUsJk8tE2hfutZpOwd0wLkhofALNqxRlBcBHNeck    υπάρχει εκτενής αναφορά για την τύχη όλων αυτών των σχεδιασμών, πρωτοτύπων συστημάτων, ιδεών και εισηγήσεων σε συνέντευξη που δόθηκε την 5 Ιαν 2019   από τον εφευρέτη στον κο Ιωάννη Παπαζήση.

Στην ιστοσελίδα www.cgri.gr/eniagr.htm υπάρχει ένας πολύ πρωτοποριακός σχεδιασμός που υλοποιείται τον παρόντα χρόνο και που αφορά τη διασύνδεση, παράλληλη λειτουργία και επικοινωνία όλων των παραπάνω (και όχι βέβαια μόνο) συστημάτων (πρόκειται βέβαια για πολυαισθητιριακά μικροηλεκτρονικά συστήματα πραγματικού χρόνου, χαρακτηριζόμενα αστόχως με τον όρο ‘αισθητήρες’ από τους μη κατέχοντες τη σχετική τεχνογνωσία) και που θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε συνοπτικά ως ‘αισθητήρες  μάχης’ και ‘αισθητήρες μη μάχης’, κάτω από  ένα ενοποιημένο υπερπλέγμα ηλεκτρονικών αισθητήρων με την κωδική ονομασία ‘ΕΝΥΗΑ’ (Ενοποιημένο Υπερπλέγμα Ηλεκτρονικών Αισθητήρων).

Πρόκειται για την σχεδίαση πλήρως ηλεκτρονικών ναρκοπεδίων σε ξηρά, αέρα, θάλασσα και υπό την θάλασσα,  με χρήση ηλεκτρονικών αισθητήρων, τόσο επί των ναρκών όσο και εκτός των ναρκοπεδίων, προ αυτών αλλά και εντός αυτών, σε συνεργασία και ανάδραση με διάφορα συστήματα επιτήρησης, οπλικά συστήματα και πλήρη επικοινωνία με απόμακρα αυτοματοποιημένης λειτουργίας κέντρα διοικήσεως και ελέγχου με χρήση υπολογιστών.  Κάτι που ο στρατός των ΗΠΑ έχει εξαγγείλει μέσω του  ΙΝΤΕΡΝΕΤ από οκταετίας αλλά δεν το έχουμε ακόμα δει να υλοποιείται  στην πράξη από αυτούς. Σχεδιάζω ακόμα χρήση και μη συμβατικών οπλικών συστημάτων μεγάλης εμβέλειας για να πλήττονται ακόμα και ολόκληροι στόλοι, αεροπορικού σχηματισμοί, οχυρές τοποθεσίες, τεθωρακισμένοι σχηματισμοί ,συστήματα αεράμυνας κλπ. Στην ιστοσελίδα ellhnvnaruro2.htm υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες για το όπλο αυτό.

Με το υπερσύστημα αυτό θα μπορούσε να θωρακισθεί ικανοποιητικά ο Ενιαίος αμυντικός χώρος Ελλάδας – Κύπρου , με φθηνά συστήματα που θα σχεδιάζονται και αναπτύσσονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από Ελληνες και όχι από κρυπτο –Ελληνες που εκτελούν συμβόλαια εκατομμυρίων δολαρίων για ανάπτυξη στην Ελλάδα υψηλής τεχνολογίας όπλων για λογαριασμό τρίτων χωρών που μόνο κακό έχουν κάνει μέχρι σήμερα στον τόπο μας.

Είναι δυνατός εκτός των άλλων ο ηλεκτρονικός αποκλεισμός λιμένων,  η πλήρης εξουδετέρωση κάθε ηλεκτρικής υποδομής και επικοινωνιών εγκαταστάσεων, στρατοπέδων, μονάδων, οπλικών συστημάτων, πόλεων και μεγάλων εδαφικών περιοχών, η αποτελεσματική αεράμυνα του ενιαίου Ελλαδικού - Κυπριακού χώρου, η υλοποίηση χώρων καταστροφής μέσων του αντιπάλου σε αέρα, ξηρά, θάλασσα, κάτω από τη θάλασσα αλλά και το διάστημα. 

Με τη χρήση αυτού του σχετικά οικονομικού όπλου μπορεί να γίνει καταστροφή οιοδήποτε μέσου – οπλικού συστήματος ή συστήματος διαρέεται από ηλεκτρικό ρεύμα (όλα τα σύγχρονα μέσα έχουν ηλεκτρικά συστήματα και μάλιστα ζωτικά) σε ακτίνα δεκάδων  χιλιομέτρων (ΕΜΠ).  Κάθε σταθερός ή κινητός στόχος που υπάρχει ή κινείται σε αέρα, ξηρά, θάλασσα και κάτω από αυτή είναι άμεσα τρωτός σε όπλα παραγωγής ισχυρού ηλεκτρομαγνητικού παλμού. Στην ιστοσελίδα empgr.htm  υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες που αφορούν την σχεδίαση μιας ΤΈΤΟΙΑς ηλεκτρομαγνητικής βόμβας με την ονομασία : Συσκευή  παραγωγής ηλεκτρομαγνητικών παλμών μεγάλης ισχύος.  Πρόκειται για σχεδιασμό οπλικού συστήματος ικανού να παράγει ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς τεράστιας ισχύος και ηλεκτρικών φορτίων αιχμής δεκάδων εκατομμυρίων Αμπέρ (10 -12.000.000 Ampere) και σε διάστημα δεκάτων του δευτερολέπτου να δημιουργήσει ηλεκτρομαγνητικό κυματισμό εντάσεως 100.000 Volt/m, που μπορεί να αχρηστεύσει ηλεκτρικά δίκτυα, τρισδιάστατους ανιχνευτές – σαρωτές (Radar), ηλεκτρονικά όργανα και κυκλώματα που χρησιμοποιούν ημιαγωγούς γερμανίου, πυριτίου και άλλων γνωστών προσμίξεων, υπολογιστικά συστήματα για επικοινωνίες, πλοήγηση, στοχοποίηση, αναγνώριση, επιτήρηση και πολλές άλλες χρήσεις, αλλά και την υπάρχουσα ηλεκτρική και τηλεπικοινωνιακή υποδομή και δίκτυα υπολογιστών, επανδρωμένα και μη αεροσκάφη, οπλικά συστήματα, ηλεκτρικά κυκλώματα αυτοκινήτων, πλωτών και υποβρύχιων μέσων, κέντρα διοικήσεως και ελέγχου, ηλεκτρικά σκεύη πάσης μορφής και γενικά ότι λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα, σε απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων, προκαλώντας τήξη στο χαλκό των καλωδιώσεων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών δικτύων και συσκευών, καταστρέφοντας τα ηλεκτρονικά κυκλώματα λόγω  της απορρόφησης ενέργειας που εκλύεται από την έκρηξη. Επαναλαμβάνω ότι η  παραγωγή ηλεκτρομαγνητικού παλμού από το σύστημα αυτό είναι στιγμιαία, απαιτεί μικρό κόστος ανάπτυξης, μικρά ποσά ενέργειας και κοινά υλικά που είναι εύκολο να εξευρεθούν. To όπλο αυτό εντάσσεται στα λεγόμενα σύγχρονα ενεργειακά όπλα μαζικής ηλεκτρονικής καταστροφής και υπάρχει στα οπλοστάσια των στρατών των ‘μεγάλων’ δυνάμεων εδώ και 5 δεκαετίες… Όταν ένα αεροσκάφος η ελικόπτερο πληγεί από τέτοιο όπλο θα πάρει φωτιά το εσωτερικό του και θα συντριβεί … Θα βρούμε πιθανότατα άθικτη την άτρακτό του - γιατί δεν προκαλείται έκρηξη παρά μόνο ανάφλεξη στο εσωτερικό διακυβέρνησης του θαλάμου πλοήγησης – αν αυτό πέσει στη θάλασσα και δεν συντριβεί …

Ο εφευρέτης προσπάθησε μάταια να επικοινωνήσει με τον αρχηγό του Ελληνικού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας για να αναφέρει τα παραπάνω (Φεβρουάριος 2007), αλλά ποτέ δεν τον άφησαν να τον πλησιάσει. Παρουσιάσθηκε τρεις φορές στον τότε υπασπιστή του …  Ηδη Από το 2001 είχε ενημερώσει με έγγραφό του το ΓΕΕΘΑ.  Τον Ιούνιο ΤΟΥ 2007 ο εφευρέτης, τελείως τυχαία, ευρισκόμενος …εκτός Ελλάδος, μπόρεσε να ενημερώσει υψηλόβαθμο, υψηλά ιστάμενο, σοβαρό, επιχειρησιακό στέλεχος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για τη δράση των όπλων αυτών.

Το 2006 είχε ζητήσει εγγράφως από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας να γίνει απόρρητη η ευρεσιτεχνία με το σχετικό όπλο, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν απογοητευτική … Όταν δε απευθύνθηκε πάλι εγγράφως στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας για το ίδιο θέμα δεν πήρε καμία απάντηση.  Για το θέμα αυτό o εφευρέτης θα καταθέσει σύντομα μήνυση στην Εισαγγελία Αθηνών, προκειμένου να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες.

Γενικά ο εφευρέτης θεωρεί ότι η ανάπτυξη  έργων που έχει σχεδιάσει, εκτός από την προαγωγή της Εθνικής Ασφάλειας, θα είχε μεγάλο  οικονομικό όφελος για τον Ελληνα φορολογούμενο.  Ενδεικτικά να αναφερθεί εδώ σαν ενδεικτικό παράδειγμα μόνο το σύστημα αναβάθμισης των 1.600.000 περίπου (κατά σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Α1) αντιαρματικών ναρκών παλαιάς τεχνολογίας που διαθέτει ο Ελληνικός Στρατός.  Μόνο το ποσό των 700 ευρώ ανά νάρκη που θα κερδιθεί αν αυτή αναβαθμισθεί αντί να καταστραφεί (γιατί εκεί οδηγείται το θέμα , αν δεν έχει ήδη αρχίσει … η πληρωμή για να τις καταστρέψουν ) θα μπορούσε να αποφέρει τεράστιο κέρδος για τον Ελληνα φορολογούμενο και παράλληλα θα μπορούσε να γίνει και κατάλληλη εκμετάλλευση του γεγονότος (πολιτική , στρατιωτική , ανάπτυξης βιομηχανικής Ελληνικής τεχνολογίας , κλπ).  (700 ευρώ Χ 1.600.000 = 1.120.000.000 ευρώ + κόστος καταστροφής Χ 1.600.000 νάρκες … ).   

Ο εφευρέτης προσπάθησε επανειλημμένα να έρθει σε επαφή και με την ΠΥΡΚΑΛ, όπου τελικά παρουσίασε κάποια οπλικά συστήματα σε … ένα αεροναυπηγό και ένα ….χημικό μηχανικό.  Ακόμα μετά 5ετία , περιμένει την  απάντησή τους.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στην ‘ιδιωτική πρωτοβουλία’,  όπου είχε την ίδια δυστυχώς αντιμετώπιση. Απευθύνθηκε στις ισχυρές οικογένειες του τόπου , την οικογένεια ΛΑΤΣΗ, το ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ, το ΩΝΑΣΙΟ ΙΔΡΥΜΑ και την ΑVIN … Απαντες  απάντησαν ευγενικά ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν (  το καλό του τόπου είναι εκτός αρμοδιοτήτων τους ) εκτός από την τελευταία, η οποία δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει.

 Απευθύνθηκε επίσης ακόμη και στον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού συνδέσμου στην Ελλάδα , τον κο Κρις Σπύρου , ο οποίος δεν δέχθηκε ούτε να τον  ακούσει…

 Τον πλησίασαν διάφοροι από διάφορες χώρες της μέσης ανατολής, αλλά και συγκεκριμένη μεγάλη εταιρεία κατασκευής συστημάτων ασφαλείας των ΗΠΑ.  Η  προσπάθειά της τελευταίας ήταν να μπλοκάρει την εφεύρεση για τον εντοπισμό εκρηκτικών ουσιών από μεγάλη απόσταση. Tελικά οι απειλές της Κρητικοπούλας αντιπροέδρου (ήταν  τελικά η μου παρουσιάσθηκε ως ..?) της εταιρίας ότι 'θα μας καταστρέψεις τη γραμμή παραγωγής' αν αυτή η εφεύρεση βγει στην αγορά δεν ήταν η αιτία που έκλεισε ο 'φρουρος'... Και αυτός που δήθεν κοπτόταν γαι το καλό της Ελλάδας συνελήφθει αργότερα για αρχαιοκαπηλία και εξέτισε ποινή φυλάκισης..  Η καταγγελία για τις απειλές έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από αναφορές σε αρκετές εκπομπές του γνωστού δημοσιογράφου κου Χαρδαβέλα στο ALTER TV, στη σειρά εκπομπών '' ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ ''  >> Δες σχετικό Video από τον κο Αθανάσιο Ζερμπίλη. 

Ολες οι εφευρέσεις   του, έχουν δημοσιευθεί  στο διεθνές Ευρωπαικό γραφείο ευρεσιτεχνιών.

 Για το έργο του και την προσφορά του στις Ελληνικές ΕΔ,  υπέστη βέβαια τις ανάλογες  …  διώξεις, με σπουδαιότερη αυτή της μετάθεσής του τον Οκτ του 2002 από το ΓΕΕΘΑ,  για το οποίο γεγονός ο τότε βουλευτής και μετέπειτα ΥΕΘΑ κος Σπηλιωτόπουλος κατέθεσε σχετική επερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων.  

 Για το έργο του σχετικά με τις παραπάνω τεχνολογίες, απειλές που δέχθηκε για το έργο του,  συνεντεύξεις σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και άρθρα που εκδόθηκαν στον έντυπο τύπο θα βρείτε εδώ (σύνδεσμος) :

                                                    «ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ»! (Θ. Κολοκοτρώνης! )

Γιά τους ομορφοφορεμένους προύχοντες 'μορφωμένους'  'ελληναράδες' της εποχής του που βόλι δεν έριξαν στον αγώνα και πλούσιοι βρέθηκαν εκ των υστέρων με τον κόπο και το αίμα Ελλήνων.

 

     
 
 
 


 
 
  copyright © ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ