ΒΑΣΙΚΗ    ΕΡΕΥΝΑ

του   ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ  ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΩΝ  ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

 

σε θέματα  ΓΕΩΠΑΘΕΙΑΣ & ΟΡΓΟΝΗΣ

 

    Tι νοούμε με τον όρο ΓΕΩΠΑΘΕΙΑ

    

    Πως ορίζουμε την      ΟΡΓΟΝΗ

 

    Στηρίζουμε την προσπάθεια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για την προστασία της Ελληνικής φύσης.

 

 

 

  ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ  ΟΡΥΚΤΑ  ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗΣ  ΜΟΡΦΗΣ

 

Αφιερώνεται στη μνήμη του φίλου και δασκάλου μου,  Ιωάννη Π. Φουράκη. Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 

 Οταν ο μεγάλος αυτός ερευνητής, ο μακαρίτης o κυρ Γιάννης,  όπως τον αποκαλούσα κάποτε, άρχισε να μου μιλάει για τις εκπληκτικές ιδιότητες του ΜΑΡ- ΜΑΡ - ου, δεν ήξερα πόσο θα με επηρέαζε στο μέλλον αυτή η διδαχή του.  Οταν αργότερα, ένα χειμωνιάτικο βράδυ μου έδειξε εκει στο γραφείο του στην Αγία Παρασκευή τις μορφές που είχαν τα Πεντελικά Μαρ Μαρ α  στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, σοκαρίσθηκα.  Πιστεύει κανείς ότι μέσα στους απειροελάχιστους κόκους του Μαρ Μαρ ου   υπάρχουν ανθρώπινες μορφές ? Και όμως υπάρχουν.   

 

 Εφέτος το καλοκαίρι αποφάσισα να πραγματοποιήσω με τους βοηθούς μου απο το ΙΓΕΚ έρευνα πάνω σε περίεργα πετρώματα που υπάρχουν στην Βόρειο Ελλάδα.  Τόσο στην Κεντρική όσο και στην Ανατολική αλλά  και την Θράκη. 

 

 Παρακάτω δημοσιεύω 3 φωτογραφίες .  Στην πρώτη από αυτές (αριστερά) υπάρχει ένα από τα περίεργα αυτά Κρυσταλλικά ορυκτά. Το συνάντησα σε ελάχιστο βάθος 10 - 20 εκατοστών.  Σε ορεινό όγκο της Μακεδονίας.  Ο εντοπιστής Οργόνης που διαθέτω σφύριζε πολύ έντονα στην παρουσία του ορυκτού αυτού.   Οταν το αντίκρυσα είχε χρώμα Κοκκινωπό.   Έχοντας μαζί μου ένα απλό ανιχνευτή ραδιενέργειας (απο αυτους που χρησιμοποιεί ο Ρωσσικός Στρατός , άρα πλήρως αξιόπιστο) ο οποίος και φαίνεται στις δύο φωτογραφίες, ανάγνωσα ένδειξη 16 μονάδων όταν τον πλησίασα στο συγκεκριμένο ορυκτό.

 

Ηταν πασιφανές ότι η περιοχή του πεδίου ερευνών ήταν πλήρης ΟΡΓΟΝΗΣ. Αυτό φαινόταν και από την ευεξία που αισθανόμουν , παρότι η θερμοκρασία  - Αυγουστος 2011 - ήταν κοντά στους 40 βαθμούς.

  

Μετά παρέλευση 4 ωρών ξαναέκανα τη μέτρηση στην οικία που χρησιμοποιούσα σαν εργαστήριο, έλαβα ένδειξη 12 μονάδων (μεσαία φωτογραφία).  Το Ορυκτό είχε πλέον χρώμα λευκό. 

 

Αποφάσισα να βυθίσω το ορυκτό στο νερό. Εθεσα άνωθεν ένα απλό πλαστικό πιάτο και έβαλα πάνω του τον μετρητή ραδιενέργειας. Η ένδειξη έπεσε στις 5 μονάδες (δεξιά φωτογραφία).  Το ορυκτό πήρε  πάλι κοκκινωπό χρώμα .  

 

        

 

Το ορυκτό αυτό είναι ένας φυσικός συλλέκτης ΟΡΓΟΝΗΣ.      Το μέρος (περιοχή) από το οποίο το περισυνέλλεξα είναι αποδέκτης κοσμικής ακτινοβολίας ή ΟΡΓΟΝΗΣ.

 

 Την επόμενη ημέρα έψαξα προσεκτικά την περιοχή από απόσταση.   Η ύπαρξη μιάς τεράστιας βραχομορφής (κεφαλής που κοιτάει στον ουρανό , προφανώς προς τον αστερισμό - έναν από τους 88 που μας 'δίδαξαν' οι ΕΛ-ΟΧΗΜ - από τον οποίο προέρχεται η ΟΡΓΟΝΗ ) απλώθηκε μπροστά μου (κάτω δεξιά εικόνα).  Ειχα ζήσει 3 χρόνια στην περιοχή εκείνη, στο ΚΙΛΚΙΣ,  αλλά δεν είχα παρατηρήσει την τεράστια βραχομορφή που υπάρχει πάνω από τα ΠΟΡΟΙΑ , αριστερά της Ροδόπολης.   Το περίεργο είναι ότι η μορφή αυτή κείται σε όρος , σύνορο της Ελάδας, των Σκοπίων και της Βουλγαρίας.  Εκεί στο λεγόμενο και Τριεθνές.  Κείται επί του όρους ΚΕΡΚΙΝΗ.     Κ + ΡΕΕΙ + ΕΚΕΙΝΗ. Νομίζω ότι η ονομασία της περιοχής 'μιλάει' από μόνη της.    Η λήψη του δείγματος έγινε στον Εθνικό δρυμό του ΔΥΣΩΡΟΥ όρους (κάτω αριστερά εικόνα, κόκκινο βέλος). 

 

 

 

 

 

το ΔΥΣ - ΟΡΟΣ  όρος αν παρατηρηθεί από ψηλά έχει σχήμα απόλυτα ΚΑΤΟΠΤΡΙΚΟ.

                            

* ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΓΕΩΠΑΘΕΙΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ και εξετάζουμε, ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΦΕΥΡΕ (τηλεφωνία, RADAR, ηλεκτρικές πηγές ενέργειας, στεγνωτήρες μαλλιών κλπ). Η συνύπαρξη φυσικών και τεχνιτών ακτινοβολιών, φυσικά είναι πλέον επιβαρυντική για την ανθρώπινη υγεία.

 

 

 

 

  Πειραματικός Καταγραφέας Ενδογήινων Ακτινοβολιών (Γεωπάθειες )  

Εφεύρεσή μας κατοχυρωμένη με 4 διπλώματα ευρεσιτεχνίας .   Με το σύστημα αυτό διεξάγουμε τις έρευνές μας όσον αφορά τον εντοπισμό Γεωπαθογόνων ακτινοβολιών

 

 

 

 

  Πειραματικός Καταγραφέας Εναέριων Ακτινοβολιών (Οργόνης)  

Εφεύρεσή μας κατοχυρωμένη με 4 διπλώματα ευρεσιτεχνίας .   Με το σύστημα αυτό διεξάγουμε τις έρευνές μας όσον αφορά τον εντοπισμό Οργόνης

 

 Θα ήθελα εδώ να αναφερθώ στους περίφημους 'ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ' , δηλαδή κατασκευές οι οποίες - κατά την άποψη αυτών που τις εμπορεύονται ή τις κατασκευάζουν - συλλέγουν την ΟΡΓΟΝΗ.   

Παραθέτω 2 άρθρα που εντόπισα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. 

  ΑΡΘΡΟ 1                               ΑΡΘΡΟ 2

Επίσης σχετικό ενδιαφέρον άρθρο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό STRANGE , τεύχος 139 (Αυγουστος 2011) με τίτλο 'ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ, οι κατασκευές της ενεργειακής δύναμις', από τον κο Ιωνα Μάγγο.  

 Θέλω να επισημάνω εδώ ότι η δική μας έρευνα στο ΙΓΕΚ έχει να κάνει με φυσικούς συλλέκτες ΟΡΓΟΝΗΣ όσο και με τον εντοπισμό των περιοχών που η ΟΡΓΟΝΗ έρχεται από τα άστρα.  Επίσης προσπαθούμε να κατανοήσουμε τους μηχανισμούς και τα φυσικά φαινόμενα γύρω από την ΟΡΓΟΝΗ. 

 Πληροφοριακά πάντως θα αναφέρω ότι μετά 15 ημερών πειράματα και έρευνα στην περιοχή της Βορείου Εύβοιας, σε πευκόφυτες περιοχές, παρατηρήθηκε ότι ο συλλέκτης οργόνης που διαθέτουμε έδειξε ισχυρές ενδείξεις στις ρίζες πεύκων.  Ειδικά σε πεύκα που είχαν ποσότητα ΡΗΤΙΝΗΣ επάνω τους (είχαν σκόπιμα χαραχθεί και είχαν τοποθετηθεί σακούλες περισυλλογής ρητίνης). Φαίνεται λοιπόν ότι όταν οι ρίζες των πεύκων αυτών είχαν στοιχεία μετάλλων , τότε  υπήρχε ένδειξη ΟΡΓΟΝΗΣ σε αυτά.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ : ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ. Η ΕΥΕΞΙΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΟΝΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ -ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ 'ΠΡΑΝΑ'  

    'Φύλλα από τον κήπο του Μορυα'  ΦΩΤΙΣΗ 1925 Εκδόσεις ΕΠΙΓΡΑΜΜΑ  Angi Yoga Society Inc.

 

Στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ μπορείτε να βρείτε πληθώρα πληροφορίας,  σχετικά με το θέμα αυτό , ερευνώντας σε λήμματα όπως : geopathy, geopathethic, geopathic , geopathetic stress, geopathetic grids κλπ.  Υπάρχει και συγκεκριμένη σελίδα με πολλές πληροφορίες που συνιστούμε.  Στη διεθνή βιβλιογραφία υπάρχουν επίσης πολλές πληροφορίες.   

Να σημειώσουμε εδώ ότι στα πλαίσια αυτοχρηματοδοτούμενου προγράμματός μας συνεχίζεται  η έρευνά μας, με τη χρήση συστημάτων WMTS.

 

  Στοιχεία από το παραπάνω άρθρο δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό 'ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ'   >>  δες την δημοσίευση