ΒΡΑΧΟΜΟΡΦΕΣ

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

 

 

 
 

 Βραχομορφές, που ίσως να είναι και κάποιες ψηγμένες οντότητες (μύθος ? της ΜΕΔΟΥΣΑΣ)

που κάποτε είχαν ψυχή.

 

Σήμερα βέβαια πολλά 'περίεργα'  μυστικά έρχονται σιγά σιγά στο φως.  Στο άρθρο μου

Αποκρυπτογράφηση της Ελληνικής μυθολογίας (ο Μαίανδρος ήταν οπλικό σύστημα;) νομίζω ότι

περιέχει  πολλές πληροφορίες για το θέμα. Επίσης σε άλλο άρθρο , 'Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ  ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ

 ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ '  , προσπαθώ να δώσω κάποια στοιχεία σχετικά με τα παραπάνω. Αλλωστε οι γνώσεις’ μας πάνω σε πολλά

πράγματα έχουν βελτιωθεί’ και το κουτόχορτο των Μέσων Μαζική Αποβλάκωσης πλέον δεν ανθεί εύκολα. Αξιόλογο άρθρο με σχετικά στοιχεία είναι

και το   Μηχανισμοί πρόκλησης κατακλυσμών


  

Αριστερά. Tερατόμορφο πλάσμα σκαλισμένο σε βράχο στην περιοχή ΛΙΓΚΑ του όρους ΟΥΡΛΙΑΚΑ (ΓΡΕΒΕΝΑ). Αλλες 6 βραχομορφές τεράτων κείνται εκεί. Η δήλωση (όνομα) ΛΙΓΚΑ παραπέμπει στο ομώνυμο αιλουροειδές. Εμφανέστατος συσχετισμός με τις μυθ(ε)ολογικές ΣΦΙΓΓΕΣ. Το δηλωτικό όνομα 'ΟΥΡΛΙΑΚΑΣ', σημαίνει ότι το τέρας αυτό ούρλιαζε (κραύγαζε). Είναι άραγε ΑΠΟ-ΛΙΘΟΜΕΝΟ τερατούργημα των ΤΙΤΑΝΩΝ (ΤΙ ή ΤΑΝ ;). Δηλαδή γενετική μετάλλαξη ανθρώπου - λίγκας ; Η Αθηνά απεικονίζεται στην  τιτανομαχία να δείχνει το κεφάλι της Μέδουσας που πέτρωνε (= αποδομούσε την ύλη διώχνοντας το πνεύμα) τα όντα που  το ΄΄κοίταζαν΄΄. Στην Π.Διαθήκη, η γυναίκα του Λώτ έμεινε ΄΄στήλη άλατος΄΄(= αποδομήθηκε) σε ανάλογη ΘΕΙΚΗ επέμβαση.  Υπάρχει νοήμων που πιστεύει ότι πρόκειται για ΄΄εικαστικό΄΄ έργο κάποιας μακρινής εποχής ; Παραπέμπω στο βιβλίο του ΕΝΩΧ, σχετικά με τους πνευματικούς ΛΥΚΟΥΣ, που εχθρεύονται τον άνθρωπο.  Ευχαριστώ θερμά το φίλο - συνεργάτη Γιώργο Σανίδα για την έρευνά του πάνω στο απίστευτο αυτό, ανθρωπόφοβο πλάσμα.  Δεξιά. Λεπτομέρεια  από το φοβερό πρόσωπο του τέρατος. Καθαρά γυναικεία μορφή βρυκόλακα ΜΠΑΧΩΜΕΧ.

 

 

 

  Τεράστιο γιγάντιο πλάσμα κείτεται νεκρό στην κορυφή όρους στη Σητεία Κρήτης. Στη μέση φέρει τριπλό σύμβολο. Θυμίζει τη ΒΑΣΙΛΕΙΑ του ΩΡΙΩΝΑ. 

 

 

 

 

 

 

 

Στις παραπάνω 4 εικόνες φαίνεται μιά τεράστια μορφή ΔΡΑΚΟΥ. ΤΑΦΙΑΣΙΟ ( =  το ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑΦΗΣ - του δράκου ? ) ΟΡΟΣ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ. 

 

    Φυσικά δεν πρόκειται μόνο για οντότητες που έχουν ψυχή (όχι μόνο ανθρώπινη, αλλά νεφελήμ, κλώνων και διάφορων άλλων τερατογενέσεων ... ) αλλά και για αντικείμενα, που έχουν με κάποια τεχνολογία κρυσταλλωθεί (πετρώσει, κοινώς, καθότι ο βράχος είναι δομής κρυσταλλικής) όπως η παρακάτω πτητική μηχανή ...  Εντυπωσιακό όχημα με πιλότο.  Η στάση του χειριστή δείχνει έντονο πανικό, σαν να προσπαθεί να κάνει ελιγμό διαφυγής. Φέρει κράνος.  Στην περιοχή που Ο Διας φαίνεται ότι πολέμησε τη ΛΕΒΑ(Ν).

 

 

 

Αριστερά εικόνα. ΤΟ 'ΑΓΓΙΓΜΑ' ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΤΗΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΤΗΣ. ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ.

  Δεξιά εικόνα. ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΑΝΙΟ που έχουν βρεθεί από ανασκαφές. Ενα από αυτά που ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ από αυτούς που μας

αποκρύπτουν την αλήθεια χιλιάδες χρόνια τώρα.  Δέστε την ’ομοιότητα’  με το κρανίο του πιλότου.

 

  Ισως το παραπάνω να μην έκανε τόση εντύπωση αν δεν υπήρχε ένα πραγματικό πρωτότυπο - μοντέλο  ίδιο με αυτό.  Υπάρχουν όμως παρόμοια σχέδια που έχουν βρεθεί τόσο στο Τσιάπας του Μεξικού (αρχαίος πολιτισμός Μάγια.  το αντικείμενο έχει κάνει γνωστό ο ερευνητής Εριχ Φον Νταίνιγκεν , τη δεκαετεία του 80') , όσο και στο Τοπρακαλέ της  Τουρκίας (εκεί λέγεται ότι ζούσε η Αρεία φυλή στους πρόποδες του Αραράτ, φυσικά αναφερόμαστε στο έπος του ΓΙΛΓΑΜΕΣ, δηλαδή στους νεφελήμ που δημιούργησαν αυτό που νομίζουν ως ΑΣΣΥΡΟΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟ πολιτισμό..).  Το τελευταίο αυτό 'μοντέλο' που ο φυλάσσεται στο αρχαιολογικό μουσείο της Κωνσταντινούπολης, παριστά διαστημόπλοιο και έχει μήκος 22 cm, πλάτος 7,5 cm και ύψος 8 cm και ανήκει στη περίοδο της Ουρ (3000π.Χ.). Είναι βέβαια φανερή η ομοιότητα αυτού του αντικειμένου με το παραπάνω 'πετρωμένο'  αστρόπλοιο... Η κεφαλή του πιλότου εδώ ... λείπει.

 

 

 

ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ ΕΥΡΕΘΕΝ ΕΙΣ ΤΟΠΡΑΚΑΛΕ (ΤΟΥΡΚΙΑ) ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ

 

 

    

Παρακάτω παρουσιάζω εικόνα από τα Γεράνια. Μορφή που φαίνεται ότι ’πετρωσε’ ακαριαία. Στοιχεία φρίκης υπάρχουν σε αυτό το πρόσωπο που φαίνεται να έχει  λιώσει πάνω στην πέτρα.