4Βραχομορφές, που δημιουργήθηκαν για τη σήμανση περιοχών -  βασιλείων των Νεφελήμ.

 

  Εξαιρετικά επικίνδυνο θέμα.  Υπάρχουν πάμπολες ενδείξεις για αυτή την κατηγορία.

 

 

 

  

 Πρόσωπο (κόκκινος κύκλος) που παριστά μάλλον ανδρική μορφή που φέρει κράνος με χαίτη Εδώ στη Δήλο, ΔΗΛΩ - ΘΗΚΕ ο ΝΕΦΕΛΗΜ ΑΠΟΛΛΩΝ

(ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ).  Η ΜΟΡΦΉ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ. Τη μορφή (κάτω δεξιά εικόνα) αποτύπωσα με τη χρήση

των δορυφορικών εικόνων του προγράμματος gogle earth.   Ισως είναι η μορφή του Δήλιου Απόλλωνα  ή άλλως δηλωθέντως ΑΠΌΛΛΩΝΑ.

 

 

  Στην κορυφή του βράχου φαίνεται το κεφάλι του Ποσειδώνα το οποίο σημειώστε ότι κοιτάει προς τον Όλυμπο ο οποίος είναι και ορατός από εκεί.
Είναι τεράστιο και την ύπαρξη του γνώριζαν και κάποιοι παλιοί κάτοικοι. Είναι η μπροστινή κορυφή του βουνού Οριακά της οροσειράς της Λυγμού. Γρεβενά.Ευχαριστώ θερμά το φίλο - συνεργάτη Γιώργο Σανίδα για την έρευνά του πάνω στο απίστευτο αυτό, πλάσμα.

 

 

  Περιοχή ΛΙΧΑΣ στη Β.ΕΥΒΟΙΑ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΘΗΝΑ. Εδώ συγκεντρώθηκαν οι εκδιωχθέντες ΚΕΚΡΟΠΕΙΔΕΙΣ μετά την εκδίωξή τους από την Αθήνα

 όταν η ΑΘΗΝΑ νίκησε τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. Ηταν το δεύτερο γένος ανθρώπων κατά Πλάτωνα. Από τη μέση και κάτω ήταν φίδια... Δρακονιανοί κοινώς.

  Οι τρεις βράχοι σύμβολό τους.

 

 

  Ρουμανία. Μορφή που φέρει στέμμα στην όχθη ποταμού. Εδώ ζούσαν οι μπαχωμέχ (ΒΡΥΛ ή ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ νεφελήμ)

 

  

 

  Κάπου στην κεντρική ΑΦΡΙΚΗ.  Νεφελήμ βασιλέας, προφανώς από το στέμμα. Φέρει αριστερά φτερά. Είναι τεράστια βραχομορφή πάνω σε όρος.

 

 

 ΚΕΧΡΙΕΣ Κορινθείας.  Μορφή ΣΕΙΛΗΝΟΥ. Οι σειληνοί ήταν γένος νεφελήμ που ορέγοντο τις θνητές γυναίκες.Η λήψη είναι από το όρος πάνω από τον ΟΣΙΟ ΠΟΤΑΠΙΟ στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

 

 

 

 ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ (τα ΠΕΝΤΕ ΕΛ ΟΙΚΟΥΝ  εκεί ζούσαν οι 5 παραβάτες Ελοχήμ ? Οι 5 ιππότες της ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ? ) όρος.  Κορυφή.  Μορφή νεκρού ανθρωπόμορφου γίγαντα που φέρει κράνος ή στέμα. Εχει χαρακτηριστικά μεγάλη μύτη, όχι Κρόνια.

 

 

 

Σητεία Κρήτη.  Περίεργη τεράστια οπή σε βράχο. Αγνωστης προέλευσης η τεχνολογία με την οποία δημιουργήθηκε.

Τεράστιος όφις αναρριχώμενος (δεξιά). Τρομακτικό από τη φύση του, με αποτρεπτικό χαρακτήρα για τους προσεγγίζοντες ανθρώπους.

 

 

 

 

 

  Ο περίφημος βράχος του ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ... ΗΡΑΚΛΕΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ κατά αρχαιότητα. ΚΕΦΑΛΗ ΔΡΑΚΟΥ (λευκό περίγραμμα και κόκκινος κύκλος)  που προφανώς ορίζει κάποιο από τα 72 ΜΙΑΡΑ ΕΘΝΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. (δράκοι στην ορθοδοξία είναι οι νεφελήμ ... )

 

 

 

Ο περίφημος βράχος του ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ... ΗΡΑΚΛΕΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ κατά αρχαιότητα. ΚΕΦΑΛΗ ΔΡΑΚΟΥ (λευκό περίγραμμα και κόκκινος κύκλος) NΑ γιατί

από το σημείο αυτό και ΔΥΤΙΚΑ (ΕΣΠΕΡΙΑ) δεν επετρέπετο στους ΕΛΛΗΝΕΣ η διάβασις. Το βασίλειο των ΑΤΛΑΝΤΙΩΝ ΝΕΦΕΛΗΜ, των περιβόητων ΚΛΩΝΩΝ

υπήρχε εκεί.