1.  Βραχομορφές, τεχνητές (?), που κατασκευάσθηκαν για τη σήμανση περιοχών στις οποίες εντόπισαν ύπαρξη  οργόνης ή υπερινών ή γοργονίου ή πράνα ή κοσμικής ενέργειας

 

Εδώ ίσως να παίζει ρόλο και το νεοεμφανισθέν φαινόμενο της 'παρειδωλείασης' , που με τόσο σθένος προσπάθησε να υποστηρίξει γνωστός δημοσιογράφος που άρχισε την καριέρα του στα 'Ισραηλιτικά Χρονικά' και σήμερα 'απαστράπτει' στην Ελληνική τηλεόραση. Επειδή λοιπόν όλοι οι ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ είμαστε στραβοί  και πάσχουμε από παρειδωλείαση,  αφιερώνω αυτή την έρευνα στους παρειδωλιαστές..  Για την ιστορία μόνο θα αναφέρω ότι ο όρος ΠΑΡΕΙΔΩΛΕΙΑΣΗ  (ΠΑΡΑ + ΕΙΔΩΛΟ) σημαίνει σε πρώτο  (κραδασμικό ) επίπεδο , αυτόν που ευρίσκεται παρά το ΕΙΔΩΛΟΝ. Και βέβαια είδωλον  δεν θεωρώ ότι είναι το οπτικόν είδωλον, αλλά όπως το σημαίνον όνομά του κατά δεικνύει (ορθόδοξη , χριστιανική ορολογία γνωστή σε όλους μας...) τα όντα εκείνα που γεννήθηκαν από τη συνουσία θνητών γυναικών με αγγέλους  ή Ελοχήμ κατ' άλλους.   >> Περισσότερα συνταρακτικά θα βρείτε εδώ.

 

     

 

Αριστερά .  Ένα τεράστιο γοργόνιο ή νεφελήμ, λεοντόμορφο , σαν και αυτό που είχε αποκεφαλίσει και έφερε στην κεφαλή του

 ο Ηρακλής. Φέρει φτερά ως έχων την ιδιότητα να υλοποιείται και να απυλοποιείται. Πιό πάνω ένας ΕΛ ΛΗΝ έχει αιχμαλωτήσει νεφελήμ Κένταυρο με ένα όπλο που φέρει το σχήμα του ΣΤΑΥΡΟΥ.   Πιθανοί σχηματισμοί φωτονίων  -  αντιφωτονίων παρουσιάζονται στην παράσταση , καθώς και  ενεργειακοί μαίανδροι. Από τα ελάχιστα αγγεία που δεν φιλοξενούνται κάπου 8 χλμ κάτω από τη γη, στο κρυφό μουσείο του  Βατικανού.  Στο κέντρο.  Κάπου στην κεντρική Β.Αμερική. Τεράστια μορφή νεφελήμ σκαλισμένη  σε κάποιο λόφο. Ακριβής μορφή με χαρακτηριστικά  που έφεραν οι αιμοδιψείς, ανθρωποκτόνοι, Ίνκας.   Δεξιά. Νομίσματα από την αρχαία Σπάρτη.  Δύο από αυτά φέρουν κεφαλή γοργονίου (νεφελήμ) (3ο από αριστερά και 5ο από δεξιά, όπως παρατηρούμε την εικόνα από άνω προς τα κάτω).  Ακριβώς ένα από αυτά φαίνεται σε εικόνα (μεθεπόμενη) πάνω στην ασπίδα του ΛΕΩΝΙΔΑ του ήρωα της Σπάρτης και του ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ (μητροπολιτικού και μη ) Ελληνισμού ...

 

 Οι ΕΓΡΗΓΟΡΟΙ , όπως αναφέρονται στο βιβλίο του προφήτη ΕΝΩΧ της Π. Διαθήκης ή ΕΛΟΧΗΜ όπως αναφέρονται στην Π.Διαθήκη ή φλεγόμενους  αγγέλους (αναφορά υπάρχει και στο Βιβλίο του ΕΝΩΧ) , είχαν την ικανότητα να υλοποιούνται και απουλοποιούνται κατά βούληση σε  αυτή τη διάσταση.   Οι 201 πύρινοι φύλακες του σατανά και των δαιμόνων που είχαν ξεπέσει στην ύλη, είδαν τις γυναίκες των θνητών και συνουσιάσθηκαν μαζί τους.  Από τις γέννες των θνητών γυναικών προέκυψαν διάφορα πλάσματα , τα  ΓΟΡΓΟΝΕΙΑ όπως τα γνώριζαν στην αρχαία Ελλάδα.  Τα πλάσματα  αυτά είναι οι θεοί του Ολύμπου, και πλείστα όσα από αυτά ανφέρονται στην  Ελληνική μυθολογία, έχοντας και πνευματική και υλική υφή ταυτόχρονα.   Είναι μεταξύ άλλων οι ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, οι ΣΦΙΓΓΕΣ, οι ΣΕΛΗΝΟΙ, οι ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΙ, οι έχοντες κεφαλές Ταύρου (ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ) , λέοντα (ΛΟΝΤΣΒΕΧ),  πτηνού (ΑΙΓΥΠΤΟΣ) , κύνα  (ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ή ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ, εκ του γένους των οποίων κατήγετο ο προστάτης των οδηγών και οδοιπόρων, ΑΓΙΟΣ  ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, γεγονός πολύ σημαντικό που μας δείχνει την άπειρη αγάπη Του ΘΕΟΥ για όλα τα δημιουργήματα, έστω και αν δεν έγιναν από Δική  Του επιταγή..), τερατόμορφου ΒΡΥΛ (ΒΡΥΛ + κόλαξ  είναι ο άνθρωπος δούλος τους ..αυτός που τους κολακεύει δηλαδή) και πολλές άλλες μορφές.

 

 

   Στην παραπάνω εικόνα ένα άλλο γοργόνιο (νεφελήμ) , λεοντόμορφο, στο ‘πολιτιστικό’ κέντρο του δήμου Ηρακλείου. Οι προστάτες των Ατλάντιων  Μπενί ,  Μπένις  =  Βενετία = κόκκινοι,  εκ του ΜΠΕΝΙ + ΙΣραήλ ? ). Αλλά και των ‘λεοντόκαρδων’, κοσμοκρατόρων Σαξόνων (S  + ΑΞΩΝ) αργότερα.  Κρατά πάπυρο με  το ‘νόμο’ των τεράτων που οι άνθρωποι πρέπει να υπακούουν. Προφανώς πρόκειται για την ‘μαύρη βίβλο των Μπαχωμέχ’ ή το ‘Ταλμούδ’ των Εβρέ. Εκπληκτικό  'πολιτιστικό' μνημείο.  Να σας χαιρόμαστε σύντεκνοι ...Να θυμόμαστε τα δεινά μας από τους ανόμους Νεφελήμ…  Νεφελήμ , ονομάζονται στην Π.Διαθήκη .. .  Μερικά γένη (από τα 17  συνολικά  γένη των  Νεφελήμ , που χωρίζονται σε 72 φυλές, τα 72 ΜΙΑΡΑ ΕΘΝΗ κατά τον Αγιο Ανδρέα, τον κατά ΘΕΟΝ ΣΑΛΟ)  όμως φαίνεται ότι δεν προέρχονται από θνητές γυναίκες , αλλά δημιουργήθηκαν από τον πρώτο και μόνο θηλυκό άνθρωπο, ( αυτόν της πρώτης γέννεσης  - 1ο κεφάλαιο - της Π.διαθήκης, καθότι  υπάρχουν 3 γενέσεις ανθρώπων  και 3 αντίστοιχα κεφάλαια... Εμείς είμαστε το 3ο είδος.. οι φέροντες δερμάτινο μανδύα...  )  σε μίξη με τους Ελοχήμ. Αυτοί κατάφεραν να υλοποιούνται και να απυλοποιούνται.  Είναι οι περίφημοι βρυκόλακες. Ο πρώτος και μόνος θηλυκός  άνθρωπος εξεβλήθη του Παραδείσου διότι ρουφούσε ότι ενέργεια εύρισκε,  σκοτώνοντας κάθε ζωντανό πλάσμα του ΘΕΟΥ. Ονομάζεται πόρνη της  Βαβυλώνας στην  Ορθοδοξία, είναι ταυτόσημη με την ΛΙΛΙΘ των Εβραίων και την  ΛΙΛ των μουσουλμάνων. Είναι η θεά με τα φίδια των Κρητών. Είναι αυτή που θα  καταστρέψη τον πλανήτη στις έσχατες ημέρες. Λεπτομέρειες υπάρχουν πολλές στο έργο του Δ.Λιακόπουλου  'Ζούν ανάμεσά μας'.

 

    

 

    Στην παραπάνω αριστερά εικόνα ένα γοργώνειο (νεφελήμ Μπαχωμεχ , ΒΡΥΚΌΛΑΚΑΣ) εικονίζεται στην ασπίδα του ΛΕΩΝΙΔΑ. Τα έφεραν στην ασπίδα ως γνώση  με ποιούς εχθρούς πολεμούν και για να τα φοβίζουν.  Ο Λεωνίδας γνώριζε την πρόθεση του ιερατείου των νεφελήμ των Περσών ( ο νεφελήμ βασιλέας  Αχουρα Μάζδα διοικούσε το τεράστιο Περσικό κράτος ουσιαστικά , οι 'ΑΘΑΝΑΤΟΙ' , Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΉ ΦΡΟΥΡΆ ΤΩΝ πΕΡΣΏΝ ΉΤΑΝ ΝΕΦΕΛΉΜ ΚΑΙ ΌΧΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  Ως εκ τούτου έφεραν πάντα ολόσωμο κράνος στην κεφαλή και ειδικούς θώρακες στο σώμα , ώστε να μη αναγνωρίζονται. Ηταν 2,5 μέτρα ψηλοί.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ διέλυσε την Περσέπολη, άντρο του Αχουρα Μάζδα.  Ο Λεων - οίδας (αυτός που γνώριζε τα περί των λεοντόμορφων νεφελήμ, όπως λέει και το όνομά του) γνώριζε ότι φυλάει κάποιες Θερμές Πύλες και όχι μιά στρατηγική διάβαση, που οι νεφελήμ δεν έπρεπε  να διαβούν.        Στη δεξιά εικόνα ο ΗΡΑΚΛΉς δέχεται επίθεση από ΛΕΟΝΤΟΜΟΡΦΟ ΝΕΦΕΛΗΜ...  Αυτούς τους νεφελήμ κατατρόπωσαν οι Ηρακληδείς (δεν ήταν ένας ο ΗΡΑ - ΚΛΕΑΣ = αυτός που σήκωσε (άρω - ήρα)  τον σπασμένο δεσμό των ανθρώπων ( κλάω - κλώ = διασπώ ) , δηλαδή επανένωσε τον ΝΟΥ (Αδάμ)  με την ΨΥΧΗ (Εύα) , δηλαδή επαναθεώθηκε, γενόμενος ξανά αθάνατος πνευματικός άνθρωπος. Στην μυθολογία αυτό φαίνεται από την 'αρπαγή του' από τον πατέρα του ΔΙΑ στους ουρανούς...  Γνωστό ΓΛΥΠΤΟ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ.  Ετσι στην κεφαλή τους οι Ηρακληδείς αντί κράνους έφεραν γδαρμένη κεφαλή  λεοντόμορφου νεφελήμ (ΛΟΝΤΣΒΕΧ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥς ΦΟΒΊΖΟΥΝ....  Αριστερά στην ίδια εικόνα πάνω σε βράχο έχω βρεί την ίδια μορφή λεοντόμορφου νεφελήμ. Κάπου στην Ελλάδα...  Το 'παραμύθι' της 'ΩΡΑΙΑΣ και του ΤΕΡΑΤΟΣ', είναι ακριβώς η μίξη των γυναικών μας με τους λεοντόμορφους νεφελήμ. Ολη η 'δυτική'  (δεν υπάρχει δυτική αλλά νεφελική ...)  παραμυθολογία στηρίζεται σε νεφελήμ κάθε είδους... Δεν είανι παραμύθια αλλά αποκεκρυμμένες καλά ιστορίες. Πχ ο ΛΥΚΟΣ (ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ ή κυνοκέφαλος) και αυτή που έφερε κόκκινο σκούφο, πρωφανώς η ΛΙΛΙΘ, η θεά των Εβρέ. Οι γυναίκες των Εβραίων ντύνονται με κόκκινο  φόρεμα όταν πεθάνουν...   προς τιμή της θεάς τους, της Λίλιθ... Αυτή είναι η 'κοκκινοσκουφίτσα' ...   Η ίδια είναι αυτή που οδηγεί τους Γάλλους ( Γ + ΑΛΛΟΙ, αλήθεια  ποιοί είναι οι άλλοι ? οι μη άνθρωποι ... ,  οι ανθρωπόμορφοι νεφελήμ)  στην επανάσταση του μεσαίωνα κατά των νεφελήμ ΜΠΑΧΩΜΕΧ.  Η ίδια κυρία  παριστάται στο ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ 'ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ΄  , που οι Γάλλοι 'δώρισαν' στις ΗΠΑ... Η Λίλιθ στο νέο κόσμο...  Τον κόσμο των λεοντόμορφων και Κυνοκέφαλων νεφελήμ...  Η διαμάχη ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗΣ , μόλις άρχισε... Κυνοκέφαλοι (ΗΠΑ) - ή καθαροί ή λευκή αδελφότητα-  κατά ΒΡΥΛ ή βρυκολάκων ή ΜΑΠΧΩΜΕΧ  ή μαύρης αδελφότητας..    Με την αδελφότητα της 'αλήθειας' της ίδιας της Λίλιθ στη μέση να χαίρεται. Και εμάς τους ναθρώπους να ψάχνουμε τους ΔΡΑΚΟΥΣ.   ΔΡΑΚΟΙ είναι λοιπόν οι νεφελήμ... Και είναι παντού στις ορθόδοξες εκκλησίες.  Από το στόμα τους κρέμονται τα κανδύλια με το λάδι της ζωής των ανθρώπων..

 

Τα πλάσματα αυτά εκμεταλλεύονταν τον άνθρωπο για πολλές χιλιάδες χρόνια κι κάποια στιγμή άρχισαν να τρέφονται με ανθρώπους. Το 7ο γένος ανθρώπων κατά Πλάτωνα είμαστε εμείς οι ΒΡΩΤΟΙ... ΒΡΩΤΟΣ σημαίνει αυτός που τρώγεται.  Και αν νομίζετε ότι αυτά είναι παραμύθια, ας διαβάσετε την επιγραφή που φέρει στο χέρι του ο αρχάγγελος ΜΙχαήλ στο γνωστό ξωκλήσι του Προφήτη Ηλεία , πάνω από το Λιτόχωρο. 

 

Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ακροάσθηκε τη φωνή των θνητών και των αγγέλων και καταράσθηκε τους νεφελήμ. Η εντολή του ήταν να αλληλοσκοτωθούν. Αυτός που χωρίς να ξέρει την υλοποίησε ήταν ο γνωστός μας ΔΙΑΣ  ή ΖΕΥΣ , που επαναστάτησε ( οι νεφελήμ τον ονομάζουν ΑΠΟΣΤΑΤΗ)  κατά του πατρός του νεφελήμ ΚΡΟΝΟΥ και ενέκλεισε στα ΤΑΡΤΑΡΑ (στο κέντρο της γης, ή ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ κατά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΝ  ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ) όσους δεν υπάκουσαν σε αυτόν και την εντολή όπως πλέον μη τρώνε τους ανθρώπους. Δια το τελευταίο , ο ΔΙΑΣ ονομάσθηκε  'ΔΙΚΑΙΟΣ' . Επίσης ενέκλεισε (εγκλεισμένος - > ΛΑΤΙΝΙΣΤΙ   'EGLISMEN' ,  το 'ος' είναι Ελληνική 'κατά- ληξη' ... Και όποιος καταλάβει, κατάλαβε... Παρεπιτόντως  το 'κατά' έχει να κάνει με τον υλικό κόσμο και το 'αντι' με τον πνευματικό κόσμο. ΑΝΤΙ - ΛΑΒΟΥ (πάρε αντί) ΣΩΣΟΝ ΚΑΙ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ...

 

Λεπτομέρειες υπάρχουν στο ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ. Οι λεγόμενοι 'αγγελοι της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ' , είναι οι 201 ΕΛΟΧΗΜ που συνουσιάσθηκαν με τις θνητές και γέννησαν τους νεφελήμ. ΑΥΤΟΙ όλοι έχουν εγκλεισθεί στο κέντρο της γης. Στα ΤΑΡΤΑΡΑ δηλαδή.  Οπως μέσα στον ορεινό όγκο Κ-2 του Νεπάλ , έχει εγκλεισθεί με άλλους 4 'θεούς' , δηλαδή νεφελήμ ( οι ολύμπιοι θεοί) και ο ΔΙΑΣ διότι δεν δέχθηκε να αφήσει την εξουσία του πλανήτη στους ανθρώπους μετά την  τιτανομαχία...  (Δ.Λιακόπουλου  'Ζούν ανάμεσά μας'). Τώρα για το που υπάρχουν οι λοιποί 7 Ολύμπιοι θεοί ..παίζεται.

Αν 'αποκωδικοποιήσουμε' τον ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ , τη γνωστή κινηματογραφική ταινία του ιερού ξύλου (ΗΟLYWOOD) η Αθηνά και ο Απόλλων είναι οι 2 πρίγκιπες που οδεύουν προς τη γη ...  Λέτε να ηγηθούν των 144.000 ΑΜΝΩΝ που κατά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ιωάννου θα μαρτυρήσουν στο όνομα Του Κυρίου? 

 

Ετσι οι νεφελημ του ΔΙΑ ήταν ΑΝΘΡΩΠΌΜΟΡΦΟΙ. Μετασχηματιζόντουσαν δηλαδή για να κοροιδεύουν τους ανθρώπους και να τους λατρεύουν σαν θεούς. 'ΜΗ ΣΥ-ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΣΘΕ ΤΩ ΑΙΩΝΙ ΤΟΥΤΟ..'  Είχε Πει Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.  Αυτή είναι η θεωρεία των λεγόμενων 'ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ'.    ΒΡΑΧΟΜΟΡΦΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΓΟΡΓΟΝΙΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ...  ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΑΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ  ΚΑΙ ΟΙ  υποτιθέμενοι 'θεοι' νεφελήμ ?  

 

Στο τέλος του κειμένου αυτού έχω συγγράψει σχετικό άρθρο για τις ΥΠΕΡΙΝΕΣ που υπάρχουν στην ΑΛΑΣΙΑ (Κύπρο).

 

 

Η παραπάνω εικόνα δείχνει μιά γιγάντια ανθρωπόμορφη φυσιογνωμία. Κάπου στην Καστοριά.  Ας προσεχθεί η ενέργεια που κατευθύνεται (μέσα στο δεξιό   κύκλο) στην κεφαλή του  (στο νού)  του όντος.  Η έστω αυτή αμυδρή εικόνα της ενεργειακής στήλης , έγινε δυνατή με την προσθήκη CONTRAST   στην ηλεκτρονική φωτογραφία. Η επεξεργασία έγινε με το λογισμικό  MS POWER POINT , χωρίς καμία άλλη προσθήκη στην εικόνα.  Θεωρώ ότι είναι κάποια  ενεργειακή υπερίνα , από άλλο άστρο ερχόμενη.  Aυτό πιστεύω ότι αποδεικνύεται και από την ταύτηση κάποιων σημείων τα οποία ο συνάδελφος και ερευνητής κος Καλογεράκης στα βιβλία του μας δείχνει σαν σημεία συγκέντρωσης υπερινών, πάνω στα οποία υπήρχαν αρχαίες πόλεις. Αλλά στα σημεία αυτά  έχω

καταγράψει ιδιαίτερες και σημαντικές ΒΡΑΧΟΜΟΡΦΕΣ,  όπως αυτή του ήρωα ΚΑΣΤΟΡΑ στο ... ΚΑΣΤΟΡΙ Πελοποννήσου. 

 

 Το ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ, είναι ταυτόσημο με την ΟΡΓΟΝΗ που έψαχναν οι ΕΣ-ΕΣ (μηυμένα τάγματα στην μαύρη αδελφότητα των νεφελήμ μπαχωμέχ ή για τους λοιπούς θνητούς η περιβόητη στοά της ΘΟΥΛΗΣ.  Οι Ναζι έψαχναν τις διόδους προς τα τάρταρα (δηλαδή στο κέντρο της γης, το ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ (ΤΑΡ -  ΤΑΡ,  προφέρεται δις, διότι είναι δισ-δια-στατο. Αναφέρεται στην αραιή και πυκνύ κατάσταση , στον πνευματικό και υλικό δηλαδή κόσμο )  , όπως αναφέρεται εις την  του Ιωάννου ‘Αποκάλυψιν’ εν Πάτμω) για να συναντήσουν τους εκεί εγκλεισμένους (ΕΓΚΛΕΙΣΜΕΝ -> ΕNGLISMEN  ?? τα σχόλια δικά σας) τιτάνες, δηλαδή  νεφελήμ υιούς του νεφελήμ Κρόνου και όχι μόνον. Αυτούς που ο νεφελήμ ( στην Ορθοδοξία ονομάζονται ‘είδωλα’  καθότι τα πλάσματα αυτά έχουν την  ικανότητα να αλλάζουν μορφή και να μετασχηματίζονται σε ότι σκεφθούν. Οι γνωστές ‘σκεπτομορφές’. Επίσης μπορούν να υλοποιούνται και να  απουλοποιούνται. Να μεταβαίνουν δηλαδή από την αραιοτέρα (πνευματική) κατάσταση σε αυτή της πυκνοτέρας (ύλη).  Υ –> Λ -> Η . Από μόνη της η  λέξη μας περιγράφει τη σημασία της.  Υ είναι η πνευματική κατάσταση. Το ‘δισκοπότηρο , θωρώ. Όχι βέβαια το ΆΓΙΟ. Γιατί όπως διαβάζουμε στο βιβλίο του προφήτη ΕΝΩΧ (Π.Διαθήκη) οι νεφελήμ προέκυψαν από την συνουσία των ΕΛΟΧΗΜ (ΕΛ + ΟΧΗΜα = η υλοποίηση ήταν το ‘όχημα’ αυτών που εκδήλωσαν (Ε) το (Λ) τΤο ‘Λ’ σαν ιδεόγραμμα δείχνει τη διφυή κατάσταση.  Νους και ψυχή για τον άνθρωπο. Υλη και πνεύμα για τις λοιπές οντότητες. ) με θνητές γυναίκες. Οσον αφορά το ιδεόγραμμα ‘Η’ , από μόνο του φανερώνει την ΗΤΤΑ της οντότητας που θα επιχειρήσει..  Είναι τα διιστάμενα.

Τα διεστώτα , όπως ονομάζονται στην Ορθοδοξία. Δηλαδή ο αποχωρισμός του ΑΔΑΜ (νου) από την ΕΥΑ (ψυχή). Είναι το σημείο του σταυρού (που δείχνει την ισορροπία την εκ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣΑ) το οποίο έγινε διιστάμενο (κάθετος άξων) με πρωτοβουλία του ιδίου του όντος, στο οποίο Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ εκχώρησε το δικαίωμα του ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ.

 Ας προσέξουμε εδώ ότι στο πρώτο επίπεδο της Ελληνικής νοηματικής, το ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ, η λέξη ‘ΥΛΗ’, ηχεί το ίδιο ανα-γιγνοσκόμενη και αντίστροφα. ΗΛΥ.  Ας θυμηθούμε τα ΗΛΙΣΙΑ ΠΕΔΙΑ… (= Η ΛΥΣΗ + Α = η λύση άνθρωπέ μου… δηλαδή ο θάνατός σου θα σου δώσει την απάντηση της εδώ στη γη παρουσίας  σου … Σαρκασμός των Ελοχήμ που ‘έδωσαν’ την Ελληνική νοηματική στους κατώτερους πνευματικά ανθρώπους.. ). Η -> Λ -> Υ . Τι σημαίνει αυτό ? Την 

μεταμόρφωση του όντος από την υλική στην πνευματική μορφή.  Ας θυμηθούμε την μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας. ΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, στο όρος Θαβώρ. Γιατί άλλωστε να ήθελε Ο Κύριος να δουν οι άνθρωποι αυτή τη διαδικασία ?  Ο κος Γεράσιμος ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ  ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ Βιβλία ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 'Ε', ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ...   ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΘΟΥΝ TA BIBλία  TOY,  ειδικά ‘η διαθήκη του Προμηθέα’  .

 

Το    ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ ήταν τεράστια ΚΟΙΛΑ κάτοπτρα , που συνέλλεγαν αυτή την καθαρή ενέργεια από τα άστρα.   Ο κεραυνός του ΔΙΑ από τέτοιο  μηχανισμό ή  ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ μηχανισμών αντλούσε την ισχύ του.  Το σύμβολο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑ , το 6ο γράμμα της Ελληνικής διαλεκτικής, ήταν το σύμβολο του κεραυνού (δηλαδή το 'S' παραποιημένο σε σφηνοειδή γραφή) ... 

 

 ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ  =   ΚΥΚΛΟς Των ΡΟώΝ 

 

Σήμερα προσπαθούν να ξαναφθάσουν σε αυτή την τεχνολογία με την κατασκευή τεράστιων επιταχυντών σωματιδίων.  Οπως το περιβόητο CERN.  Αλλά αντί να λαμβάνουν δωρεάν ενέργεια από τα άστρα,  καταναλώνουν τεράστια ποσά ενέργεια από τους φυσικούς πόρους του πλανήτη γαία.  Κάποια ψήγματα της τεχνολογίας αυτής μέσω του Προμηθέα, μεταδόθηκαν με τα ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ σε κάποιους ανθρώπους.    Ο Ελληνικής καταγωγής ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ ήταν ένας εξ’ αυτών.

 

Πολλά τέτοια σημεία ύπαρξης περιοχών Γοργονίου - υπερινών - πράνα- οργόνης κλπ έχει αποκαλύψει στο βιβλίο του 'Ζούν ανάμεσά μας' ο συγγραφέας Δ.Λιακόπουλος.  Ενα συνταρακτικό σύγγραμα που αξίζει να διαβάσει κανείς.  Η ενέργεια αυτή έρχεται από άλλα αστρικά συστήματα σαν υπερ -ίνες , είναι αόρατη αλλά ορατή για τους νεφελήμ - θεούς που καταδυναστεύουν τον πλανήτη για δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια προ Χριστού. κάθε δέσμη υπερ- ινών που προέρχεται από άστρα την ονομάζουν 'ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ' και προσπαθούν να τον αποδώσουν στους ανθρώπους σαν κάποιο γνωστό σχήμα της εποχής. Ζώο , θρύλο, ήρωα κλπ... 

 

Από την ενέργεια αυτή λειτουργούν τα πάντα στον πλανήτη για χιλιάδες χρόνια.  Φυσικά όλα αυτά οι θεοί - νεφελήμ τα έχουν επτασφράγιστα μυστικά τους. Οι άνθρωποι δεν έπρεπε να μάθουν για αυτή την τεράστια δύναμη, να την τιθασεύσουν και να τη χρησιμοποιήσουν εναντίον τους.. Αλλά ο Προμηθέας νεφελήμ (τιτάνας = Τί ήταν ?) φαίνεται ότι την κάνει γνωστή στους ανθρώπους και διασώζει το γένος των ανθρώπων από τη μανία του νεφελήμ Δία, που δεν θέλει με τίποτα οι άνθρωποι να μάθουν το μυστικό...  Το ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΔΩΡΑΣ, είναι οι σημερινές τεχνολογίες του ηλεκτρισμού κλπ, οι οποίες αν και φαινομενικά δώρα, ουσιαστικά είναι ρυπογόνες και καταστροφικές και θα καταστρέψουν τον πλανήτη.

 

Μερικά στοιχεία για τις τεχνολογίες αυτές περιγράφω και αποκρυπτογραφώ εδώ.

 

Την ενέργεια αυτή την συλλέγουν με ειδικούς συλλέκτες σε εργοστάσια μετατροπής ενέργειας , το οποία είναι τεράστιοι ορεινοί όγκοι συνήθως  (ο βράχος των ορέων , που για μας είναι μια απλή πέτρα στην ουσία είναι κρυσταλλικής δομής. Ο ΛΑΣ ή ΛΑΑΣ στα δωρικά...  Για το λόγο αυτό ο ΟΡΦΕΑΣ ονομάζει τους κρυστάλλους ΛΙΘΟΥΣ κια συγγράφει τα περίφημα 'ΛΙΘΙΚΑ' που αν κάποιος τα αποκρυπτογραφήσει θα φθάσει στη ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ή ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ή ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟ του Τόμας Μπίρντεν.  )

 

Χρησιμοποιούν δεξαμενή ύδατος (το ύδωρ έχει ΜΝΗΜΗ και δεν είναι απλή ουσία. Αλλωστε με αυτο ΣΥΝ -τελείται η ΑΝΑ - βάθμιση του πνεύματος σε ΘΕΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, με την βάπτιση των χριστιανών αλλά και άλλων θρησκειών. Είναι τα ΠΤΩΤΙΚΑ (ενεργειακά) ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΣΗΣ ) για ναμεταφέρουν τη ΘΕΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και άλλη δεξαμενή ύδατος για να μεταφέρουν την ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Εκεί που μεταφέρεται η αρνητική κοσμική ενέργεια, στο νερό, πεθαίνουν τα πάντα και δημιουργείται ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΛΑΣΑ.... (σας λέει τίποτα το όνομα? περιοχή Ισραήλ...) 

 

Στην φωτογραφία κάτω παρουσιάζω την ενεργειακή περιοχή ΠΑΡΝ ΗΣΟΥ (Παρνασού) - ΑΘΗΝΑΙΟΥ (σημερινά ΓΙΑΛΤΡΑ ΕΥΒΟΙΑΣ) - ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ. Υπάρχουν συγκεκριμένες βραχομορφές προσώπων με προσανατολισμό σε συγκεκριμένους αστερισμούς. ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ.

 

 

 

 ΕΧΟΝΤΑΣ  ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΩΝΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΜΙΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΩΝ,  ΕΝΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΦ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ, ΚΥΠΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΧΙΜΩΝΙΔΗ) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΦΘΟΝΟ ΓΟΡΓΟΝΙΟ. ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ... ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ …

www.geoment.e-e-de.gr\geoenergia.htm    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ…  ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ  υπάρχουν κάποιες αναφορές στο  www.geoment.e-e-de.gr\kiprosejisoropites.htm    ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...  ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ... ΤΟ ‘ΠΡΑΝΑ’ ΤΩΝ ΒΟΥΔΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΥΤΟΣΙΜΗ ΕΝΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ. ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΟΥΣΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ.

 Ο 'ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΣ' ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ...   ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ  ΚΑΤΟΠΤΡΟ - ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ...     ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣΑΓΡΑΣ’ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΝΙΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..’ΠΑΝ’.  ΠΑΝ +  ΑΓΡΑ =  ΠΑΝΑΓΡΑ. ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ…  Είχα αρχίσει να δημοσιεύω κάποια στοιχεία από τις έρευνές μου  ()   , και στη συνέχεια, 2 χρόνια μετά ο Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΕ ΤΟΝ ΤΌΜΟ 12 ΤΟΥ

ΖΟΎΝ ΑΝΆΜΕΣΆ Μας, στον οποίο περιέχονται πάμπολα στοιχεία για τις αναφερόμενες ως ‘ΥΠΕΡΙΝΕΣ’ ( ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΕΡΙΝΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ..), δηλαδή το ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ, ή ΟΡΓΌΝΗ ή ΠΡΑΝΑ ή ΘΕΤΙΚΗ και ΑΡΝΗΤΙΚΗ κοσμική ενέργεια ή ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΟΙΧΟς για κάποιους άλλους, που βέβαια δεν μελέτησαν την αρχαία Ελληνική ιστορία, το Ναζισμό και το βουδισμό. Ολα αυτά τα σημεία συγκέντρωσης - ανάκλασης κλπ της αόρατης ενέργειας και όχι μόνο , φαίνεται ότι εσημαίνοντο με τρομακτικές βραχομορφές, ώστε να απωθούν τους φοβισμένους δούλους - ανθρώπους.  Μέχρι που ο ΤΙΤΑΝΑΣ ( ΤΙΤΑΝ = ΤΙ + (Η)ΤΑΝ = οι νεφελήμ. Λογοπαίγνιο εις βάρος των αφελών τότε  ανθρώπων...) ΠΡΟ ΜΗ ΘΕΑΣ (αυτός που πρότερον δεν ήταν γοργός σαν αστραπή, δηλαδή νεφελήμ... εκ του θεάω - θεώ = κινούμαι αστραπιαία , γοργά, εξ ου και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ονομασία ΓΟΡΓΟΙ ΝΟΕΣ = ΓΟΡΓΟΝΟΥΣ = ΓΟΡΓΟΝΙΟΝ , για τους νεφελήμ ή εγρήγορους).

 

  

 

  Τεράστια βραχομορφή μέσα στη θάλασσα. Περιοχή ΚΙΡΥΝΘΟΣ (= ΕΚΕΙ ΡΕΕΙ Ο ΑΝΘΟΣ) Β. ΕΥΒΟΙΑ. Παριστά τεραστίων διαστάσεων ανθρωπόμορφο πλάσμα που φέρει κράνος (κόκκινος κύκλος) και κρατά στο χέρι του κάτι λευκό σαν φαλό (πράσινος κύκλος) .

 

Αλλη μια βραχομορφή  υπάρχει στην κορυφή του ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ όρους. Γνωστό από τη μυθολογία για το ότι εκεί ζούσε ο ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ ΚΑΠΡΟΣ, ένα τεράστιο αγριογούρουνο που σκότωνε κόσμο και κατέστρεφε τα πάντα στο πέρασμά του.   Φυσικά δεν ήταν ένα αγριογούρουνο που φοβόντουσαν τόσοι άνθρωποι. Ηταν ολόκληρη φυλή από γουρουνοκέφαλα ανθρωπόμορφα πλάσματα. Τα γνωστά και ως ΟΡΓΚ.  Αυτά εξόντωσε ο ΗΡΑΚΛΗΣ. ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ. ΕΡΥ = ΡΕΥ = ΡΕΕΙ + Μ + ΑΝΘΟΣ.   Εκεί που ρέει (πνεύματα) ο ανθός των 'Μ'. Οπου 'Μ' το σύμβολο των πνευμάτων (νεφελίΜ, ελοχίΜ, κλπ) .    Δεστε και την παραπάνω εικόνα. ΚΙΡΥΝΘΟΣ... Στην Ευβοια... Η κορυφή του Ερύμανθου όρους παριστά τεραστίων διαστάσεων Γουρουνόμορφο ΚΑΠΡΟ ανθρωπόμορφο πλάσμα (μαύρο χρώμα)  και ακριβώς κάτω από αυτό, υπάρχει η μορφή τοπυ ΗΡΑΚΛΗ που φέρει την λεοντοκεφαλή σαν κράνος (ερυθρό χρώμα).  Στην περιοχή αυτή ανιχνεύθηκε Αρνητική και θετική κοσμική ενέργεια τον Μάρτιο του 2011.

 

 

 

Βραχομορφή  στην κορυφή του ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ όρους που  παριστά τεραστίων διαστάσεων Γουρουνόμορφο ΚΑΠΡΟ ανθρωπόμορφο πλάσμα (μαύρο χρώμα)  και ακριβώς κάτω από αυτό, υπάρχει η μορφή του ΗΡΑΚΛΗ που φέρει την λεοντοκεφαλή σαν κράνος (ερυθρό χρώμα).  

 

 

Μιά επίσης σειρά ξεχωριστών βραχομορφών εντόπισα σε μια χαράδρωση της Σαλαμίνας.  Παριστά  κοκκινοσώματο κερασφόρο Nεφελίμ (στον ερυθρό κύκλο μέσα).   Πιό κάτω , δεξιά, υπάρχει το σύμβολο 'Λ' , που χρησιμοποιούσαν οι Ελληνες 'θεοί', δηλαδή οι ανθρωπόμορφοι Νεφελίμ του γενάρχη ΔΙΑ (στο κίτρινο πλαίσιο) .  Ακόμα πιό κάτω δεξιά υπάρχει ένα περίεργο ανθρώπινο χέρι που σχηματίζει ένα συμβολισμό , όχι όμως το σύμβολο του διαβόλου ή κατά άλλους της μαύρης αδελφότητας (Νεφελίμ  ΒΡΥΛ ) αλλά κάτι που δεν έχω συναντήσει ποτέ... ( μέσα στο γαλάζιο ρόμβο)   Δείκτης και Μέσος είναι ενωμένοι ... Παράμεσος και μικρό δάκτυλο κλειστά.  Και στην περιοχή αυτή ανιχνεύθηκε Αρνητική και θετική κοσμική ενέργεια τον Μάρτιο του 2011.

 

 

 

Βραχομορφή  στην Σαλαμίνα που  παριστά κοκκινοσώματο κερασφόρο Nεφελίμ (στον ερυθρό κύκλο μέσα).   Πιό κάτω , δεξιά, υπάρχει το σύμβολο 'Λ' , που χρησιμοποιούσαν οι Ελληνες 'θεοί', δηλαδή οι ανθρωπόμορφοι Νεφελίμ του γενάρχη ΔΙΑ (στο κίτρινο πλαίσιο) .  Ακόμα πιό κάτω δεξιά υπάρχει ένα περίεργο ανθρώπινο χέρι που σχηματίζει ένα συμβολισμό

 

 

 

 

Βραχομορφή  στην Σαλαμίνα , στην οδό προς Αιάντιο,  που  παριστά ΣΦΙΓΓΑ  

 

 

 

 

Βραχομορφή  στην Σαλαμίνα , στην οδό προς Αιάντιο,  που  παριστά Γρύπα  

 

 

Οι Ολύμπιοι ή ‘Ε’ ή ‘ΕΛ’ για κάποιους, ανεξάρτητα με τη μορφή που υπήρξαν (άνθρωποι που έφθασαν σε πολύ προηγμένο πολιτισμό, αποσχησθέντες  Νεφελήμ , Εγρήγοροι (;) Αγγελοι, Ελοχήμ, γοργόνια, τιτάνες ή κάτι διαφορετικό) , φαίνεται ότι γνώριζαν πολύ περισσότερα από ότι εμείς σήμερα. Ο μύθος  του τιτάνα Προμηθέα που αν και βοήθησε  το Δία στην τιτανομαχία τιμωρήθηκε αυστηρά, γιατί έδωσε το ‘φως’ στους ανθρώπους. Το ‘φως’ αντιπροσώπευε  κάποια μορφή γνώσης. Αλλά και κάποια μορφή ‘δωρεάν’ ενέργειας.  Όπως και σήμερα έτσι και τότε, δεν ήθελαν οι ‘προστάτες’ μας, Ολύμπιοι ‘θεοί’ , οι άνθρωποι να είναι γνώστες του υπερβατικού κόσμου και του τρόπου άντλησης της ενέργειας που είναι άφθονη και μας περιβάλει.  Αντίθετα μάλιστα.

 Έπρεπε να υποτάσσονται στη δύναμη των εκάστοτε ‘θεών’. Έτσι δημιούργησαν τον όρο ΤΡΑΓΩΔΙΑ (η τύπου ‘Τ’ Ροή άγει στο Δία … η ροή του ‘ακέφαλου’σταυρού ή του νεκρωμένου , ‘ακέφαλου’ πνευματικά , ανθρώπου της ύλης).  Μάζευαν κάθε τόσο το λαό στα θέατρα και εκεί όλοι έβλεπαν ένα έργο το τέλος  του οποίου ήταν πάντα το ίδιο.. Η τιμωρία του θνητού που παρενέβη το νόμο του Δία.  Η τρομοκρατία σε μορφή… τέχνης. Το ‘βελούδινο’ σφάξιμο  του ανθρώπου.  Και αν δεν υπήκουε κάποιος έπεφτε και κανένας κεραυνός και τον έκαιγε…

Η τέλεια ΝΕΑ ΤΑΞΗ είχε εφαρμοσθεί για τον άμοιρο άνθρωπο… Έτσι λοιπόν, οι γνώσεις κρύφτηκαν μέσα σε λέξεις.  Δεν έχουμε παρά να τις από-μυθοποιήσουμε.  Και αυτό κάναμε από τότε που αυτή η συνειδητότητα μπήκε βαθιά μέσα μας. 

Σε αυτή την κατηγορία ίσως να ανήκουν πολλές ΄περίεργες΄ αρχαίες κατασκευές που σήμερα θέλουν να μας πείσουν κάποιοι ότι ήταν ιερά ή άλλης χρήσης χώροι.  προφανώς για να μη μάθουμε ποτέ για την φθηνή ή χωρίς κόστος ενέργεια που έρχεται από τα άστρα (τους 88 αστερισμούς). Δές περί των ΄αόρατων΄ ενεργειών που υπάρχουν στον πλανήτη μας στο http://www.geoment.e-e-de.gr/geoenergia.htm  και στο http://www.geoment.e-e-de.gr/geoenergieslaon.htm .

 

 Δέστε για τις ΜΗ ΚΥΝΕΣ (μη + κυνες = εκεί που δεν υπήρχαν κυνοκέφαλοι)    http://www.geoment.e-e-de.gr/mikynes.htm 

 

 Την περιοχή ΚΟΡΝΟΣ (ΚΟΝΟΣ + Ροή  = η κωνική ροή ενέργειας)  http://www.geoment.e-e-de.gr/geoenkornou.htm   και την περιοχή ΑΡΩΝΑ (ΑΡΩΝ +Α =

 αυτό που άρει το Α) , http://www.geoment.e-e-de.gr/geoenarona.htm  στην Κύπρο.  Επίσης για την ΕΠΙΔΑΥΡΟ και τα ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΑ, αλλά και τους ΘΟΛΩΤΟΥΣ

ΤΑΦΟΥΣ των ΜΗ ΚΥΝΩΝ, που μόνο τάφοι δεν είναι  http://www.geoment.e-e-de.gr/ejisoropitesenergias.htm .

Επίσης για ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΡΟΩΝ (ΚΥΚΛΟ Τ ΡΟΝ) στην Κορινθία (ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΑΝΘΕΙ..) ΤΟ ΛΕΧΙΟ και τον ΟΛΥΜΠΟ

  http://www.geoment.e-e-de.gr/kyklotron.htm , αλλά και για τον ρόλο των αρχαίων ΘΕΑΤΡΩΝ (ΘΕΑ ΤΩΝ ΡΟΩΝ)  http://www.geoment.e-e-de.gr/ueatron.htm .

Πιστεύουμε ότι όλα τα παραπάνω συνετέλεσαν στην κατασκευή των Αρχαίων Ελληνικών ΙΕΡΩΝ σε συγκεκριμένη γεωμετρική ΔΙΑ - ΤΑΞΗ

 http://www.geoment.e-e-de.gr/maniaieroitopoi.htm

 

 

Μερικά στοιχεία για τις τεχνολογίες αυτές περιγράφω και αποκρυπτογραφώ εδώ.

 

Την ενέργεια αυτή την συλλέγουν με ειδικούς συλλέκτες σε εργοστάσια μετατροπής ενέργειας , το οποία είναι τεράστιοι ορεινοί όγκοι συνήθως  (ο βράχος των ορέων , που για μας είναι μια απλή πέτρα στην ουσία είναι κρυσταλλικής δομής. Ο ΛΑΣ ή ΛΑΑΣ στα δωρικά...  Για το λόγο αυτό ο ΟΡΦΕΑΣ ονομάζει τους κρυστάλλους ΛΙΘΟΥΣ κια συγγράφει τα περίφημα 'ΛΙΘΙΚΑ' που αν κάποιος τα αποκρυπτογραφήσει θα φθάσει στη ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ή ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ή ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟ του Τόμας Μπίρντεν.  )

 

Χρησιμοποιούν δεξαμενή ύδατος (το ύδωρ έχει ΜΝΗΜΗ και δεν είναι απλή ουσία. Αλλωστε με αυτο ΣΥΝ -τελείται η ΑΝΑ - βάθμιση του πνεύματος σε ΘΕΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, με την βάπτιση των χριστιανών αλλά και άλλων θρησκειών. Είναι τα ΠΤΩΤΙΚΑ (ενεργειακά) ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΣΗΣ ) για ναμεταφέρουν τη ΘΕΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και άλλη δεξαμενή ύδατος για να μεταφέρουν την ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Εκεί που μεταφέρεται η αρνητική κοσμική ενέργεια, στο νερό, πεθαίνουν τα πάντα και δημιουργείται ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΛΑΣΑ.... (μας λέει τίποτα το όνομα ? περιοχή Ισραήλ...) 

 

 Στον Ελλαδικό χώρο υπάρχουν πολλές περιοχές που τα αρχαία τους κτίσματα αποτελούν οδοδείκτες για το που η ενέργεια απο τα άστρα ήταν συγκεντρωμένη - ανακλούσε - στην επιφάνεια της χθονός (γαίας). Τέτοιες περιοχές θα βρείτε εδώ.  

 

 

 

*********************************************************************************************************************************************************************

 

 

 ΜΙΑ ΑΛΛΗ 'ΠΤΥΧΗ' ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ 'ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ'. 

 

 

Έχοντας ζήσει  4 ΧΡΟΝΙΑ  ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ και έχοντας υπηρετήσει όλο αυτό τον καιρό σαν αξιωματικός στην  ΕΛΔΥΚ , θα προσπαθήσω να προσεγγίσω το δράμα αυτού του νησιού από μια άλλη πλευρά.

ΤΟ ΚΑΚΟ άρχισε από την δεκαετία του 60.  ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. ΜΙΛΑΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΠΑΚΕΣ, αυτούς -  τους όχι ανθρώπους που ελέγχουν  ΗΠΑ και Νεοσαξωνία ( ΑΓΓΛΙΑ ). ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 σκοτεινές ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ..

ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ... Τον σατανά. Τον άρχοντα του κόσμου τούτου, κατά τη ρήση του Ιδίου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

 ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ είναι εύκολο να  ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...

 ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ 'ΕΠΟΠΤΕΥΕ' ΤΗΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.  ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.  ΕΠΟΠΤΕΥΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ.  ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ πάμπολλες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΛΩΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ - ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ιδιωτικά ΦΕΡΥ ΜΠΟΟΥΤ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ για ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΤΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΡΟΔΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ....

 ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

 ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ι.Π ΦΟΥΡΑΚΗ 'ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ'  ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΑΛΛΟΥ...  ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΠΤΗΣΗ ΤΩΝ 13 ΝΟΡΑΤΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ.  ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΑΓΓΛΟ-Σαξώνων ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ...

 ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ...ΑΠΟ ΤΟΝ 'ΕΘΝΑΡΧΗ , ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ‘ΕΛΛΗΝΑΡΑ’ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ ‘ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΡΑΝ’  

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ μία ΝΕΚΡΗ ΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (αυτή της χωστής άμμου), ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ 'ΠΑΛΑΒΟΙ - ΗΡΩΕΣ-' , ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ.. ΕΝΑΣ ΔΟΚΙΜΟΣ ΜΕ ΕΝΑ Α/Τ ΠΑΜΠΑΛΑΙΟ ΕΠΛΗΞΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ... ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ... ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ 'ΤΡΕΛΟΙ'  ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΣΚΙΩΔΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ... ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥ.

 Βλέπετε  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΑΠΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ του ΕΙΝΑΙ  .

 ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΕΚΕΙ...  ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..

 ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ μετεπειτα στρατηγού ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΥ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.   ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΑΛΙ - ΤΣΕΡΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ .. ΣΥΝΟΡΑ.

 ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ‘ΛΕΥΚΩΣΙΑ’ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...  ΕΣΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΠΡΟΔΗΛΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ  ΤΗ  'ΛΕΥΚΗ' 'ΩΣΗ' .

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ 'ΟΛΥΜΠΟΣ'.  ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Αγγλο - σαξωνικές  ΒΑΣΕΙΣ...

 ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΛ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.  ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

 Το ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ, είναι ταυτόσημο με την ΟΡΓΟΝΗ που έψαχναν οι ΕΣ-ΕΣ (μηυμένα τάγματα στην μαύρη αδελφότητα των νεφελήμ μπαχωμέχ ή για τους λοιπούς θνητούς η περιβόητη στοά της ΘΟΥΛΗΣ.  Οι Ναζι έψαχναν τις διόδους προς τα τάρταρα (δηλαδή στο κέντρο της γης, το ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ (ΤΑΡ -  ΤΑΡ, προφέρεται δις, διότι είναι δισ-δια-στατο. Αναφέρεται στην αραιή και πυκνύ κατάσταση , στον πνευματικό και υλικό δηλαδή κόσμο )  , όπως αναφέρεται εις την του Ιωάννου ‘Αποκάλυψιν’ εν Πάτμω) για να συναντήσουν τους εκεί εγκλεισμένους (ΕΓΚΛΕΙΣΜΕΝ -> ΕNGLISMEN  ?? τα σχόλια δικά σας) τιτάνες, δηλαδή νεφελήμ υιούς του νεφελήμ Κρόνου και όχι μόνον. Αυτούς που ο νεφελήμ ( στην Ορθοδοξία ονομάζονται ‘είδωλα’  καθότι τα πλάσματα αυτά έχουν την ικανότητα να αλλάζουν μορφή και να μετασχηματίζονται σε ότι σκεφθούν. Οι γνωστές ‘σκεπτομορφές’. Επίσης μπορούν να υλοποιούνται και να απουλοποιούνται. Να μεταβαίνουν δηλαδή από την αραιοτέρα (πνευματική) κατάσταση σε αυτή της πυκνοτέρας (ύλη).  Υ –> Λ -> Η . Από μόνη της η λέξη μας περιγράφει τη σημασία της.  Υ είναι η πνευματική κατάσταση. Το ‘δισκοπότηρο , θωρώ. Όχι βέβαια το ΆΓΙΟ. Γιατί όπως διαβάζουμε στο βιβλίο του προφήτη ΕΝΩΧ (Π.Διαθήκη) οι νεφελήμ προέκυψαν από την συνουσία των ΕΛΟΧΗΜ (ΕΛ + ΟΧΗΜα = η υλοποίηση ήταν το ‘όχημα’ αυτών που εκδήλωσαν (Ε) το (Λ) τΤο ‘Λ’ σαν ιδεόγραμμα δείχνει τη διφυή κατάσταση.  Νους και ψυχή για τον άνθρωπο. Υλη και πνεύμα για τις λοιπές οντότητες. ) με θνητές γυναίκες. Οσον αφορά το ιδεόγραμμα ‘Η’ , από μόνο του φανερώνει την ΗΤΤΑ της οντότητας που θα επιχειρήσει..  Είναι τα διιστάμενα. Τα διεστώτα , όπως ονομάζονται στην Ορθοδοξία. Δηλαδή ο αποχωρισμός του ΑΔΑΜ (νου) από την ΕΥΑ (ψυχή). Είναι το σημείο του σταυρού (που δείχνει την ισορροπία την εκ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣΑ) το οποίο έγινε διιστάμενο (κάθετος άξων) με πρωτοβουλία του ιδίου του όντος, στο οποίο Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ εκχώρησε το δικαίωμα του ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ.  

Ας προσέξουμε εδώ ότι στο πρώτο επίπεδο της Ελληνικής νοηματικής, το ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ, η λέξη ‘ΥΛΗ’, ηχεί το ίδιο ανα-γιγνοσκόμενη και αντίστροφα. ΗΛΥ.  Ας θυμηθούμε τα ΗΛΙΣΙΑ ΠΕΔΙΑ… (= Η ΛΥΣΗ + Α = η λύση άνθρωπέ μου… δηλαδή ο θάνατός σου θα σου δώσει την απάντηση της εδώ στη γη παρουσίας σου … Σαρκασμός των Ελοχήμ που ‘έδωσαν’ την Ελληνική νοηματική στους κατώτερους πνευματικά ανθρώπους.. ). Η -> Λ -> Υ . Τι σημαίνει αυτό ? Την  μεταμόρφωση του όντος από την υλική στην πνευματική μορφή.  Ας θυμηθούμε την μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας. ΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, στο όρος Θαβώρ. Γιατί άλλωστε να ήθελε Ο Κύριος να δουν οι άνθρωποι αυτή τη διαδικασία ?      
Ο κος Γεράσιμος ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ  ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ Βιβλία ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 'Ε', ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ...
   ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΘΟΥΝ TA BIBλία  TOY, ειδικά ‘η διαθήκη του Προμηθέα’  .

 ΕΧΟΝΤΑΣ  ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΩΝΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΜΙΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΩΝ,  ΕΝΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΦ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΥΠΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΧΙΜΩΝΙΔΗ) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΓΟΡΓΟΝΙΟ. ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ... ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ …

www.geoment.e-e-de.gr\geoenergia.htm    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ…  ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ  υπάρχουν κάποιες αναφορές στο  www.geoment.e-e-de.gr\kiprosejisoropites.htm    

 ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...  ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ... 

ΤΟ ‘ΠΡΑΝΑ’ ΤΩΝ ΒΟΥΔΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΥΤΟΣΙΜΗ ΕΝΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ. ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΟΥΣΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ.

 Ο 'ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΣ' ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ...   ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΟΠΤΡΟ - ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ... 

 ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣΑΓΡΑΣ’ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..’ΠΑΝ’.  ΠΑΝ +  ΑΓΡΑ =  ΠΑΝΑΓΡΑ. ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ…

 Είχα αρχίσει να δημοσιεύω κάποια στοιχεία από τις έρευνές μου  ()   , και στη συνέχεια, 2 χρόνια μετά ο Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΕ ΤΟΝ ΤΌΜΟ 12 ΤΟΥ ΖΟΎΝ ΑΝΆΜΕΣΆ Μας, στον οποίο περιέχονται πάμπολα στοιχεία για τις αναφερόμενες ως ‘ΥΠΕΡΙΝΕΣ’ ( ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΕΡΙΝΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ..), δηλαδή το ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ, ή ΟΡΓΌΝΗ ή ΠΡΑΝΑ ή ΘΕΤΙΚΗ και ΑΡΝΗΤΙΚΗ κοσμική ενέργεια ή ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΟΙΧΟς για κάποιους άλλους, που βέβαια δεν μελέτησαν την αρχαία Ελληνική ιστορία, το Ναζισμό και το βουδισμό.  

Ετσι ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ , ΟΠΩΣ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ … ΜΕ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΛΟΒΟ…

 1973.     ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΑΠΛΟΥΣ, ΛΟΓΟΥΣ ...

 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟΣ ?   ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ Ο ‘ΘΥΣΑΥΡΟΣ’ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΙΑ (ΚΥΠΡΟΣ ‘ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ’ ΜΕΤΑ..) . Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ… Κανείς ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ‘ΚΡΥΜΕΝΟΣ’ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…  ΟΧΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΝΤΩΣ… Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ‘ΟΜΑΔΑ 69’ ΚΑΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ.  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΩΣ Ο ΤΕΣΛΑ.

 ΣΤΟ ‘ΘΥΣΑΥΡΟ’ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ….  ΤΟ ‘GRAL’ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΑΡ - ΒΑΡ  (ΟΙ)   ΠΡΟ ΦΕΡΟΥΝ… 

 ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΝΑ ΓΝΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ … ΤΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ ‘Υ’ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΧΕΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΣ ΑΟΡΑΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ..  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΤΩΝ ΠΤΩΤΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ ΣΕ 'ΥΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ'… Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΗ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΝΠΑΝ…  

ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ …

 ΟΙ ΒΡΥ(Λ) + ΤΙΣ ή BRI + TISH    ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙ’ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ. ΞΕΡΟΥΝ…   ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ 2001 (ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΕΘΑ)   ΕΚΕΙ , ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.. ΤΟ HΑΑRP EINAI ΠΡΟΦΑΣΗ , ΕΞ ΚΑΙ  ΟΛΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ’ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ , ΟΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ 2 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ. ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ.

 Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2007 ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ (ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΦΑΓΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΛΥΚΟΥΣ) ΜΑΛΛΟΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ. 

Η ΥΠΑΡΞΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ .  Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2007 ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ‘ΕΞΑΡΧΕΙΑ’ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ (Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 700.000 ΚΥΠΡΙΩΝ…) ΑΡΝΗΘΗΚΕ..  ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ …  ΠΑΛΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ…

 ΟΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΩΡΑ, ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… ΑΛΛΙΩΣ…  ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ.   ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΝΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ… ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΟΙΠΟ 10% (ΕΙΜΑΙ ΘΕΩΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ..) ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…  

 ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ 1973. Η ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ…  Η NSA ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ , ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ή 'ΚΑΘΑΡΩΝ' ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΙΣ 'ΗΝΩΜΕΝΕΣ' ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ 'Σ' (Σ+ΑΞΩΝ =ΣΑΞΩΝ) ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΓΓΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

 ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΥΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟΥ…  ( ΓΟΡΓΟ + ΝΟΥΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΟΝΙΑ…ή ΝΙΟΝΙΑ ΚΑΤ' ΑΛΛΟΥΣ.  ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΦΩΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΨΥΟΝΙΑ ,  ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΡΩΣ ΤΑΧΥΤΕΡΑ … )  ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΑΛΑΣ ( ‘..ΥΜΕΙΣ ΕΣΜΕΝ ΤΟ ‘ΑΛΛΑΣ ‘ ΤΗΣ ΓΗΣ..’  , ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ)  ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ  ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ , ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ … ΟΤΑΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ – ΝΕΡΟ , ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΘΕΙ ΕΚΕΙ  ΤΟ ΥΔΩΡ – ΓΟΡΓΟΝΙΟ …

 ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ – ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΑΣ , ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΤΩΝ ΒΡΥΛ ΤΗΣ  ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ , ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ…  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ…  ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΙ (ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ…ΙΣΡΑΗΛ ) ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ… (ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΟΛΙΣ ΠΕΘΑΝΕ ... Ο ΤΕΣΛΑ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔEΔΟΜΕΝΑ) 

ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ – ΤΥΠΟΥ -  ‘Ο’ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΦ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΦ’ ΕΤΑΙΡΟΥ…  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ  ΛΕΥΚΟΧΙΤΩΝΩΝ,  Η ΙΩΛΚΟΣ.

 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΟΡΓΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ. 

 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ‘ΠΡΑΝΑ’ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ…   ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΥΚΑ…  ΑΣ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΓΟΡΓΟΝΙΟ.  ΒΛΕΠΕΤΕ , ΕΧΕΙ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ ‘Η’ ΤΩΝ ΕΛ – ΛΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ (ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ‘ΒΟΑΣ’  ‘ΠΕΡΙ’  ΑΥΤΟΥ).  ‘ΙΧΩΡ’ =   ΡΟΙ + Χ = Η ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ (Χ) ΡΟΗ… ΣΦΡΑΓΙΣΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.  ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΒΟΥ ΜΑΣ .. ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ....

 ΠΑΡΑΠΗΓΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ…

 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ…

 ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ 'ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ' ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ…

 ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΟΧΙ ΟΛΟΙ – ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ….

 ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ‘Β’ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ  - ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ – ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ… ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΔΕ ΚΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...  ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ...

 ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΙΙ.  ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥ(Λ) +ΤΙΣ  ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΥΚΟΝΙΚΟΥ, ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ (ΣΑΛ + ΕΜΕΙΣ -> ΛΑΣ = ΥΛΗ + ΕΜΕΙΣ = ΣΑΛΑΜΙΣ = ΕΜΕΙΣ (ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ) ΠΟΥ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ) .. ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ..   ΑΛΛΟΣ ΤΑΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΟΜΟΡΦΗ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΣΙΑΣ (ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΣΕΙ ΤΟΝ 'ΚΑΡΠΟ'… ΤΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΚΑΡΠΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ... Αναφέρομαι φυσικά στην πτώση του ανθρώπου κατά την Παλαιά Διαθήκη, την ιστορία των Εβραίων. )  

 ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ γνωστό οίκημα ‘  – ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ..) .. .  ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΒΑΣΗ, ΛΕΕΙ …

 ΔΕΝ ΕΙΧΑ αντιληφθεί   ΤΟ ΧΩΡΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΞΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΙΝΔΙΕΣ…  ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΚΑΡΠΑΣΙΑΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ… Είναι μία τεράστια ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΚΕΡΑΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ…

 ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ , ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ‘ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ’ ΤΟΥ ΚΑΗΜΕΝΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΜΑΣ ΜΠΙΡΝΤΕΝ…  ΚΑΙ ΤΟ 'ΒΑΘΜΩΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ', ΤΗ ΘΕΩΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ , ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ των ΗΠΑ...

 ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ…   ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΩ…   ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ …   

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ…  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΛΕΧΘΟΥΝ ΟΙ 4 ΜΙΑΡΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΣΤΗ ‘ΜΟΙΡΑΣΙΑ’ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟΥ ..   ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ – ΛΙΘΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΄ΚΑΒΟ ΝΤΟΡΟ’ ( Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΔΕΟΤΗΤΑΣ) ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ…    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΣ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ…ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ… ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ.

 ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΤΟ 2008 , ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΑ - ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ- ΠΛΑΣΜΕΝΗ ΚΑ 'ΜΕΡΚΕΛ'   ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΣΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

 ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΕΚΕΙ….  

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΘΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ  ΤΟΥΡΚΩΝ  ΣΤΟ ΝΗΣΙ…  ΟΙ Σάξωνες  ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ…   ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΖΩΝΗ 12 ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...  ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΕΒΑΙΑ ...

 Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ…  ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΣΑΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ…  

 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ…

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗ…  ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΗΝ 'ΠΑΤΗΣΑΝ' ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΠΑΚΕΣ…  ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΥΚΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ…

 ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΡΓΟΝΙΟΥ… ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ,  ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ…  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ…   ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΟΡΓΟΝΙΟΥ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ 'ΚΑΛΟΣ' ΕΛΛΗΝ - ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΩ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΕΧνογΝΩΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΛΥΚΩΝ , ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΩΝ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ…   ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ… ΦΥΣΙΚΑ Ο ‘ΕΛΛΗΝ’ ΦΙΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΕΡΑΣ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΗΠΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ… 

ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΝΔ ΠΡΟΣ ΒΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΑΠΟΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ…   ΓΟΡΓΟΝΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ …  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ…  www.geoment.e-e-de.gr\flamingoen.htm   ΕΔΩ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΗΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ… ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. 

ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ‘ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ’ ΕΚ ΘΕΟΥ.  ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ 'ΤΑΦΟΣ' ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΕΚΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ…  ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΡΟΜΦΑΙΑ…  Φοβερά,  ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΥΡΙΝΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ… Για τους μη γνωρίζοντας ότι ακουμπήσει η ρομφαία χάνει αυτόματα την ψυχή του. Την πναυματική του οντότητα δηλαδή.  

ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΛΟΦΙΣΚΟ ΠΟΥ ΚΕΙΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ..  ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΗΡΕΜΟΙ… ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΧΩΡ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ..

 ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ με λευκούς μανδύες ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ…  Για να εξευμενίσουν τα είδωλα, τους νεφελήμ του Δία και του Κρόνου.

 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΝ ‘ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ’ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ…  ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ ΑΝ ΧΥΝΟΤΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ.  Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. 

  ΨΑΞΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ 'ΜΥΛΟ'…

 ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ ...  όπως δύσκολοι είναι και για τους αφελείς πιστούς’ των Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης.

 ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΦΥΛΑΚΗ , ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ...